AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 02/01/2004 :  04:48:57  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gildor soğuk gözlerle kendisine laf söyleyen savaşçıya baktı. gözlerinde küçük kıvılcımlar belirmişti. her ne kadar alışık olmadığı bir biçimde dövüşmek zorunda kalacak olsada bu insanın kendisine rakip olabileceğini sanmıyordu. zaten minatour ile dövüşünü izlemiş ve pekde etkilenmemişti. ancak ortalıkta görülmeyen bir düşmanı daha vardı ve en önemli ve çabuk yok edilmesi gereken büyücüydü. artık gerekli mesafeyi kazanmıştı ve büyücü daha büyüsünü yapamadan büyük ihtimalle onu alt edebilirdi. yerde ölü yatan büyücüye yan gözle tekrar baktı. çevresinde anlam veremediği büyülü runler vardı ve boğazındada pek bu dünyaya aitmiş gibi durmayan bir hançer vardı. düşman savaşçı her ne kadar pek aklı yerinde bir konuşma yapmamışsada belkide söylediklerinde bir doğruluk payı vardı. savaşçıyı önemsememeye karar vererek tekrar büyücüye döndü:
-neden büyücüyü öldürdüğünüzü sordum?
sesindeki süpheye engel olamamıştı. artık büyük bir ihtimalle bir tesadüfler sonucu bu grupla burada karşılaştığını düşünmeye başlamıştı. silahlarını düşmanca bir tehtid oluşturmadığını anlatacak kadar aşağıya indirdi ancak tedbirende olabildiğince hazır bir durumda kaldı. halen beklenmedik bir durumda büyücüyü haklayabilirdi. zaten diğer savaşçıyı büyük bir tehdit olarak görmüyordu.. ama .. kahretsin grubun diğer üyeside neredeydi?...

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 02/01/2004 :  10:28:39  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Black, dikkatli bir şekilde geri çekildi. İki yabancı da ona göz ucuyla bakıyordu. Eğer bir çarpışma çıkarsa, Black kendisinin ilk hedef olacağından emindi.
-neden büyücüyü öldürdüğünüzü sordum? dedi onlardan biri.
Derin bir soluk alan Black, "acaba bunlara Balor ve Abyss desem anlarlar mı?" diye düşündü.
-Hayır dostum, onu biz öldürmedik...dedi Black. Aradığınız -dığımız- büyücü kendi belasını kendi bulmuş. Eğer Düzlemler ve Denge'deki Yerleri hakkında bir şey biliyorsan, git ve o herifin etrafındaki rünleri incele. Büyücü bir şeytan çağırmaya çalışmış.
Göz ucuyla bir perdenin arkasına saklanmış, arbaletini çekmiş olan Rappier'e baktı. Kendisi de elini kemerine götürdü ve bir Kalkan Büyüsü için küçük bir metal plaka çekti.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 02/01/2004 :  16:13:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
marcus hakaret ettiğinin farkındaydı ama bu umrunda değildi canavar ona gerçekten iyi vurmuştu kıyafeti yırtılmış göğsünde çizikler oluşmuştu hafif bir kanaması vardı canı çok yanıyordu ve kendilerinin şuçluyan türde böyle bir soruya katlanamazdı
ortam çok gergindi yabancı black e yakındı bir çatışma olursa ona saldıracaktı marcus yardım edebilecek durumda değildi kılıcını aldığı darbe sırasında düşürmüştü ama diğer yabancıda aynı olaya maruz kalmıştı bu yüzden teke tek tiler
rappier ortalıkta değildi odada saklanmış olmalıydı
kılıcını bulmak için gözlerini yabancıdan ayırdı yeri süzdü sağ tarafında az ileride kapıya yakın bir yerde kılıcı duruyordu işin kötü tarafı yabancıda o taraftaydı almaya kalkarsa ona saldırabilirdi yapacağı tek şey black in yada rappierin hamlesini beklemek olacaktı yada yabancıların ...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/01/2004 :  16:52:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Perdenin arkasındaki yerini koruyan hırsız arbade sırasında kendisinin unutulduğunun farkındaydı... Perdenin arkası oldukça genişti. Ortalıkta çeşitli silahlar, büyü malzemeleri ve birçok büyülü eşya vardı. Burası büyücünün çalışma odası olmalı diye düşündü... Hemen yakınında bulduğu arbeleti aldı ve bolt'un kurulu olduğunu görünce sevindi... Bu avantajlı konumunda düşmanlardan birisini bu silahla durdurması işten değildi. Ölü büyücünün bir tarafında Black ve Marcus, diğer tarafında ise diğer iki yabancı vardı. Yabancılardan birisi düzgün giyimli zayıf fakat uzun boyluydu diğeri ise ona göre daha kısa ama daha yapılıydı, durumuda hiç iyi görünmüyordu. Zayıf olanın garip bir havası ve farklı bir tarzı vardı. Üzerindeki zırh iyi işlenmişti ve hırsız bunun elf yapımı olduğuna yemin edebilirdi. Ama adam elf'e benzemiyordu.
Rappier farkedilmeden silahını hedefe doğrultmaya çalıştı fakat bulunduğu köşe karanlık olmasına rağmen uzun boylu savaşçının dikkati hemen o yöne çevirdi. Avantajı kaybetmemek için arbelet hazır bir şekilde perdeyi açtı silahı hemen uzun olana çevirdi...

-Arkadaşlarım sana büyücüyü öldürmediklerini söylediler. Buna inanıp inanmamak sana kalmış ama unutma bu durumda yapacağın yanlış bir hareket hayatına mal olur. Ayrıca unutmayın saldırıyı siz başlattınız ve sizi öldürmek gibi niyetimin(iz) yok... (arbelet hafifçe aşağıya doğru yöneldi) Buraya büyücüye birşeyler danışmak için geldik ve onu bu halde bulduk.

Oda birkaç dakika sessizliğe bürünür... Sessizliği dışarıdan gelen bağırışlar bozar.
'SALDIRI... ORC'LAR KASABAYA SALDIRIYOR... CANINI SEVEN KAÇSIN...'
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 02/01/2004 :  17:16:50  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şiddetli bir şekilde duvara çarpan Motun, biraz olsun toparlanmıştı. Ortam tamamen gerilmişti fakat karşılıklı hareketlerden kimsenin birbirini öldürmek gibi bir niyeti olmadığı anlaşılıyordu. İlk önce Gildor kılıçlarını aşağıya indirmiş, ardından perdenin arkasından içeri giren yabancı elindeki arbeleti aşağı doğru indirerek büyücüyü öldürmediklerini söylemişti. Kısa bir sessizlikten sonra beş kişi dikkatlerini dışarıdan gelen bağırışlara doğru yönelttiler:
'SALDIRI... ORC'LAR KASABAYA SALDIRIYOR... CANINI SEVEN KAÇSIN...'
İçerideki sessizliği bozan Motun oldu:
-Niyetiniz hakkında bir fikrim olmamakla beraber, güçlerimizi Orc'lara karşı birleştirelim. Kendi kozumuzu sonra paylaşırız. Zaten bunu yapmazsak paylaşacak bir kozumuzun olacağıda şüpheli, zira yolda gruplar halinde fazlasıyla Orc'la karşılaştık. Ve yerde baygın yatan Minotaur'u işaret ederek devam etti ilk önce şu Minotaur'un işini halledelim. Diğerlerinin birşey söylemesine fırsat vermeden konuşmaya devam etti. Orc'larının bir şekilde büyücünün ölümüyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ve eğer öyleyse mantığım ilk adreslerinin burası olacağını söylüyor...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000