AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 01/01/2004 :  10:51:10  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
-Hollowbone adına! diye bağırdı Black, elini cübbesinin içine daldırarak. Ufak bir toz torbacığı çekti Black, torbadan toz alarak Minotaur'un üstüne attı.
Minotaur acıyla kükredi, çünkü yaralarından daha fazla kan akmaya başlamıştı! Bir an gözleri karardı, sonra da baygın bir şekilde yere düştü.
-Bayıldı dedi Black...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 01/01/2004 :  18:37:12  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gildor doğrusu sanki tek kolu yokmuş gibi hissederken bir minatour'a saldırmayı pek istemiyordu. sol elindeki kılıcı yerine artık küçük bir bıçak taşıyordu ve kendisini oldukça yarım hissediyordu. senelerin yaverinin yerinde artık oldukça büyük bir boşluk vardı. kavganın dışında kalınca birazda düşüme fırsatı oldu. minatour herkeze birden saldırdığına göre büyük ihtimal (minatourlara pek güven olmazdı gerçi, olabildiğince kana susamış bir ırktı) düşman gördüklerinin yardımcısı değildi. yerde yatan büyücüye tekrar göz gezdirdi. belkide bir hata yapıyorlardı. büyücü minatour'un düşmesini sağladıktan sonra tekrar gözgöze geldiler. Gildor büyücüye yakın bir pozisyon almıştı. eğer bu savaş devam edecekse büyücüyü çok çabuk bir şekilde ortadan kaldırmalıydı. hem şüphelerini dile getirmek hemde olası savaşta büyücüye karşı uygun bir pozisyon almak için hareket ederken sordu:
-büyücüyü neden öldürdünüz?

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 01/01/2004 :  19:33:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sözlerine dikkat et yabancı onu biz öldürmedik
hem sizde kimsiniz garip elbiseler giymiş bir yabancı yanında başka bir yabancı ...
yorgun görünüyorsunuz hele sen o kadar yorgunsunki yerdeki şu canavara saldırmadın bile
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/01/2004 :  19:49:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ceyhun kusura bakma ama lütfen sadece yazıyor olmak için yazma. Birşeyler yazarken biraz çevre tasfiri yap, o anki karakterinin ruh halini yansıtan şeylerden bahset ve karakterine uygun şekilde konuş. Ayrıca bilmiyor olman gereken şeyleride hemen söyleme. Örneğin yarıelfi tanıman gibi. Bir yarıelfi tanımak hiçte kolay değildir. İllada bunu ben yapacağım dersen o zaman ayrıntılarla olaya gir. Mesela şu adama bakın elf elbiseleri giyinip elf kılıçları kullanıyor, aradığımız kişi bu olabilir gibi... Bilmem anlatabiliyormuyun. Son olarak bir şampiyon yöneteceğim diyorsan ilk olarak Black gibi bir necro ile bu kadar kolay anlaşman mümkün değil... Daha asil ve her yönüyle iyi davranmak zorundasın. Hiç kimseye ilk hamleyi yaparak vuramazsın, kılıcını zayıfları yada kendini korumak dışında kınından çıkartamazsın. Lütfen bu ayrıntılara biraz daha dikkat et...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 01/01/2004 :  23:58:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
---------
tamam yaw :D ilk kez oynuyoruz öğreten olmadı ki böle anlatında ona göre oynayalım bundan sonra daha ayrıntılı vede bir şampiyona yaraşır şekilde davranırımm
ama unuttuğun bir şey var hafızamı yitirmiş durumdayım ve arada bazı görüntüler görüyorum . davranışlarımda bazı gariplikler var ewet belkide aslında adil bir şampiyon değilim daha bunu bilmiyorum bir şok yaşıyorum ve verdiğim tepkiler çok ani oluyor bu elimde değil . hala o ezikliği taşıyorum içimden bir ses kılıcımı çekip kendimi öldürmemi söylüyor gururu yok olmuş bir şampiyon yokluğun içine düşmüştür bu yüzden etrafımdaki bir büyücüde olsa bana destek veren kişilere bağlanıyorum bu şey gibi
filin efendisi olmak gibi black benim için bir kurtarıcı beni iyileştirdi beni ölümden kurtardı ona borcumu ödemeliyim onunla değilde kimle anlaşıcağım o benim şampiyonum artık
ama unutmayın beni yenen her kimse o mutlaka tekrar karşımıza çıkacak onu şu an hatırlamıyorum ama hatırladığım bazı şeyler değişebilir

+++elf giysileri nasıl olur bilmiyorum hiç bir şey bilmiyorum ki elf ne ? orc ne ? bana musama gösterin bırakın yavaşça kendime geleyim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000