|
Yazar |
Konu  |
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 30/12/2003 : 23:21:21
|
o kadar uzun yoldan görmek için geldiği büyücünün ölümü karşısında gözleri bomboş bakmaktaydı. motun'un ileri atılmasıyla biraz kendine geldi. artık görevi kalmamıştı ve arzu ettiği savaş işte yanındaydı. gözlerinde alevler belirmişti. o kadar çabanın sonucu bir hiç olmuştu belki ama hiç değilse karşısındaki "büyücü katillerinden" intikamını alabilirdi. ------------------------------------------------- walla bilemiyom ki thakki hocam. ilk zamanlardaki hareketi bayağı bir kaybettik sanki. sanırsam ceyhun'la rappier pek takılamıyolar. white zaten hep buralarda :P. ama biraz hareket olsa iyi olacak... |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 31/12/2003 : 17:53:09
|
hazır olun ! marcus fısıldadı ayak sesleri gittikçe yaklaştı marcus büyücünün ölümünün üzerlerine kalmasından endişeleniyordu içeri iki adam girdi marcus ve arkadaşları bakakaldı içlerinden biri o ydu. --------- abi hafta içi yurtt kalıyorum ehh okul fln fazla nete giremiyorum özür dilerim bu kobuda |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 31/12/2003 : 17:57:49
|
Saldırı ortamda bir anlık bir şok etkisi yarattı. Motun'un hareketlenmesi ile anlık durağanlıktan ilk uyanan hırsız oldu... Köşeye sıkıştığı zaman en iyi yaptığı şeyi tekrarlamak için çevresine bakındı ve hemen sağında açık kapı ve gerisindeki karanlık odayı gördü. Seri bir şekilde odaya doğru yöneldi ve kısa süre içerisinde karanlıkta gözden kayboldu ve kapı yavaşça kapandı. İçerideki hareketin aksine burası çok sessizdi. Rappier soluğunu tuttu ve gözlerini karanlığa alıştırmak için birkaç saniye bekledi.
Karanlığa alışınca ilk anda ilerideki iki alev gibi parlak nesne dikkatini çekti. İlk başta eve giren yabancılardan birisimi diye düşündü ama kısa süre içerisinde bunun mümkün olamayacağını anladı. Çünkü odaya açılan tek kapı arkasındaydı. İçerideki yabancıda onun varlığını farketmişti ve yavaş hareketlerle odanın o tarafına doğru ilerlemeye başladı. İçinde bulunduğu durumun gittikçe daha kötüleştiğini farkeden hırsızın içerisinde büyüyen korku ışığa çıkmasını söylüyordu. Birkaç saniye gibi bir an sonra çığlıklar atarak kaçtığı odaya döndü.
-YEDİ CEHENNEM ADINA BUDA NE BÖYLE!!!!!!!!
Odaya girişiyle birlikte birbirlerini dikkatle tartan ikişerli grubun arasında kalmıştı. Ama ortadaki yanlızlığı fazla sürmedi, karanlık odadaki şey hemen peşinden odaya girdi ve odadaki herkes bir anda neyle karşı karşıya olduklarını anladılar. Cehennemden çıkma görüntüsüyle bir Minotaur hepsine meydan okur bir şekilde ortada durmaktaydı. Elinde iki ağızıda keskin bir balta ve belinde biri boş iki bıçaklık yeri olan bir kemer vardı.
----------------------------------------------------------- Dostlar işler biraz yorucu tabiiki moralde biraz bozuk. O yüzden fazla birşey yazasım yok, kusura bakmayın... Ama elden geldikçe takılmaya çalışacağım. Belki ağır aksak gidecek ama bu oyun gidecek bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Not: Hepimizi öyle güzel bir ortamda bıraktım hadi çıkın bakalım işin içinden )))) |
 |
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 31/12/2003 : 19:55:06
|
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa marcus tuttuğu kılıcını çekti ilk darbeyi o yaptı fakat canavar ona güzel bir yumruk indirdi marcus odanın bir köşesine fırladı duvara çarptı canavar böğürdü gerçekten iğrenç bir sesti çıldırmış gibiydi bu onu daha da tehlikeli yapıyordu marcus yaralanmamıştı ama canı çok yanmıştı bu onu kızdırdı ayağa kalktı yaratık black e döndü hedefi artık oydu birisi hemen bir şey yapmalıydı ama marcus un canavara saldıracak hali yoktu bağırdı NE DURUYORSUNUZ SALDIRIN !
|
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 01/01/2004 : 03:12:59
|
-NE DURUYORSUNUZ SALDIRIN !, Markus'un çığlığa yakın bağırışından sonra ilk toparlanan Motun oldu, boğa ve insan karışımı olan Minotaur'un üstüne doğru atlayıp uzun kılıcını iki kez yaratığa sapladı ve çıkardı. Gücünün tükenmesini beklerken, yaralı yaratık dahada vahşileşti ve Motun'u üstünden atmak için tepinmeye başladı, Motun kılıcını birkez daha Minotaur'u gövdesine sapladıktan sonra yaratığın boynuzlarına tutunarak boynunu kırmak için bir hamla denediysede, yaratığın gücü karşısında pak bir şansı olmadığını farketti, son şansı belindeki bıçağı yaratığın boğazına saplamaktı, bunun için hamle yaptığı sırada Minotaur'un sekmesiyle fırladı ve duvara çarparak yere düştü, yaralı olan kolu gücünü zayıflatmış ve başarılı olamamıştı, yaraların verdiği acıyla iyice vahşileşen Minotaur, yarı baygın bir halde duvarın dibinde yatmakta olan Motun'a doğru saldırdı... ------------------------------------------------------------------------ Rappier hocam Minotaur'u tarif ederken inşallah bir yanlışlık yapmamışımdır, bildiğim kadarıyla yarı insan yarı boğaydı, hatalıysam düzeltme yapalım. |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|