AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Online FRP icin katilimci araniyor.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 03/08/2006 :  22:39:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya o zaman şöyle bi başvuru yapsak ogame in sahiplerinden kaynak kodu isteyipte sayfada ogame reklamı koysAK bedavaya belki verir.Bizde az buz düzenler kendi oyununmuz diye koyarız sonra bi domain+host ayarlar reklam alır küçük miktarda para kazanabiliriz..Aslında kötü bir fikir değil.Bu oyunun başkanıda Dreamwalker yani bizim temsilcimiz o bulursa konuşur..Hep beraberde kodlarıyla oynarız.Bende oynarım..Olur yani bi düşünün derim ben..

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 04/08/2006 :  08:02:34  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Krampon, onu anlamadim bende organik dedin ancak bina, masa filan gosterince... :)

xxhayaletxx, uzgunum ancak ilgilenmiyorum. Tesekkurler.
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 04/08/2006 :  14:52:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
e hocam ilgilenmiyosunda büyük bi ihtimalle programcı çıkmayacak.Dediğim mantıklı.Eğer bulursak öyle programcı tabiki daha iyi olur ama çıkmaz..Çıksa yapılırdı.Onun için dedim ben bi başvursak olur diye yoksa keyfimdenmi diyorum ..?

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/08/2006 :  15:14:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu, kodları Ogame'den alıp üzerinde oynama yaparak (Ki Ogame'in sistemi, Dreamwalker'ın üzerinde uğraştığı oyundan daha farklı anladığım kadarıyla. Kodlar alınsa bile, uygun hale getirebilmek için en iyi ihtimalle sıfırdan başlamak gerekir.), görüntüleri de başka bir oyundan alarak yaparsan, ortaya çıkan sonuca nasıl benim eserim diyebilirsin ki? Ayrıca Türkiye'de programcı yok zannediyorsun sanırım sen. Bilgin olmadığı konularda pek yorum yapma istersen.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 04/08/2006 :  23:48:00  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
xxhayaletxx, cikmayacak diye gidip ogame le konus diyorsun. Ogame'in oyunu olan kurt adam ve vampirler savasi 1 haftada kodlanabilir. Hemde tek basima yapabilirim. Seneler once hemen ayni tarzda ancak guvenli yer yerine arsa alabildigin ve asker kiralayabildigin sekilde bir oyun yapmistim. Birbirinin arsasinada saldirabiliyordun yada dire duelloda yapabiliyordun. Bunlarin pek rol yapma ile alakasi yok ancak. Yani 100 oyuncudan bir tanesi belki rol yapma hevesi ile oynayacak. Geriye kalan 99 kisi ise o 1 kisinin pestilini cikaracak. Benim icin pek anlami yok, yarim kalan baska bir projemde vardi gladyatorlerle ilgili, kolezyum da carpistigin. Yani gidip ogame ile konusmama gerek yok. O tur oyunlar basit kaciyor.

Birbirinle carpismadan once konusabilmek, bir yolda yururken karsilastigin kisi ile selamlasmak, arkadasina atilan bir okun onune atlayarak onu kurtarabilmek gibi olaylarin yani sira bir cete kurarak koylere saldirip bir kac altin ugruna kadin, erkek demeden onune geleni kesebilmek, cok hosuna giden ir kilic icin yakin bir arkadasin uykuda iken onun bogazini kesebilmek gibi olaylari yapacak kotu kisilerinde icinde olabilecegi bir oyundur rol yapma oyunlari. Basketbol oynamak isteyen bir kisiye, takima oyuncu yok, seni Ruzgarli Bayir Spor futbol takimina yazdiralim deme yani :)

Krondor diger yazmak istediklerimi yazmis sana zaten.
Hayalet, unutmaki her programci her projeye atlamaz. Mesela ben bir futbol oyunu projesine katilmam. Sevmedigim bir tarz, vaktimi bosa harcamaktir bence. Yada bir baskasi yazi tabanli rol yapma oyunlari projesine katilmaz, onun icin bosa vakit harcamaktir. Sonucta anladigim kadari ile senin bilgin yok, o zaman neden oturup baslamiyorsunki calismaya bir dil ile? Mesela PHP, 1 haftada orta duzeyin uzerine cikabilecegin bir dildir PHP. 2 hafta icinde PHP, MySQL, HTML gayet yeterli derecede ogrenilir. Gunde 3-5 saatlik calisma ile.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000