|
Yazar |
Konu  |
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 21/07/2006 : 13:53:45
|
ßekLenen zirve oldu ha! :D oLsun oLsun bu gün 2 kişi daha sonra daha fazLa. Sonunda girişim 2 üyemiz olayı bitirdi. :)
ßiz de yapacaktık bi ara ama olmadı i$te... ßir daha yaparsanız biraz daha geniş yerlerde yapın hea. Şöle sahiLde falan :D |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 21/07/2006 : 15:19:48
|
hocam bu yaz izmire gelirsem senlede buluşuruz.izmirden aydına gelirim. bu arada çorluyada gelebilirim.kız meselesi var yine.kızı görmeye gitmişken çorluya ordaki os'cilerdede görüşmek isterim.duyrulur. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/07/2006 : 15:46:35
|
Gel gel, bekleriz. Sopalamak için adam arıyorduk biz de. Fazla kalmadı burda :P
Bildiğim kadarıyla sürekli bakan bir biz varız Çorlu'dan. Ne zaman gelebilirsin? |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 21/07/2006 : 16:18:55
|
ehliyeti alayım hocam gelicem.çorluda zaten kuzenlerim yaşıyor.onları ziyarete gitmem lazım.büyük ihtimal ağustos sonu gelirim. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 21/07/2006 : 16:24:16
|
Haziran'da gelmiyor muydun sen ^o)? Neyse ßen ßuralardayım bekLerim... ßiz de major'la bulusucaz inşallah :) Kusadası'na gidersem haftaya bakalım. .) |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|