|
Yazar |
Konu  |
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 21/07/2006 : 21:12:30
|
alıntı: SøulfLy tarafından yazılan:
Haziran'da gelmiyor muydun sen ^o)? Neyse ßen ßuralardayım bekLerim... ßiz de major'la bulusucaz inşallah :) Kusadası'na gidersem haftaya bakalım. .)
La durun öbür haftaya gidin, ben de geleyim.
1 hafta daha Ankara'dayım, sonrası Aydın. |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 21/07/2006 : 21:15:53
|
ya hocam ben gelcektim ama amcam bulgaristana gitti.ama havalar soğumadan,ilk kar düşmeden gelcem izmire :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 13/08/2006 : 00:11:41
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
ee resimleri çektirirken düşüncektin onları bahadır. koyamam sansür falan. olum hiç bişey değil merula alba öldürcek bizi :D
Ben geldiiiimmm!
Ya son ileti tarihinin üzerinden biraz zaman geçmiş; ancak ben daha yeni gördüm. Didim'de, tatilde olduğum için girmedim hiç foruma. Döndüğümde bilmem kaç yüz-yoksa bin miydi, onu bile hatırlamıyorum- yeni konu görünce biraz afalladım doğrusu. Bu nedenle de görmedim bu konu başlığını.
Gelelim asıl meseleye... kabil, tatil dönüşü seninle görüşemedik ama smeagol ile görüştüm. Nedense forumdaki bu konudan hiç bahsetmedi bana. Bahsetmemesi de doğal aslında. Böye yarı cıbıl resimleri olduğu için herhalde. Sizi edepsizler sizi! Smeagol, budan sonra sana kamera önüne geçmeyi yasaklıyorum. Siz, ikiniz! Kör testereyle kesecem sizi. kabil, sakın "Ama ben giyiniğim." deme. Kurunun yanında yaş da yanar. Hem ne o öyle ben gider gitmez içmeye başlamışsınız. İnsan bir iki göz yaşı döker arkamdan. Şaka bir yana çok hoşsunuz çocuklar. Güldürdünüz ha beni. 
Kabil, şu sürmeli resmin için birkaç kelime yazmak isterdim ama, nutkum tutuldu da, öyle kalakaldım. Maşallah maşallah tü tü tü haaaak tü! Nazar değmesin. 
Not: Bu içki meselesini de bir ara konuşuruz sizinle.
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 13/08/2006 : 06:54:13
|
Yandığınızı söylesem çok ileri gitmiş olmam sanırım :). |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 13/08/2006 : 07:02:33
|
Kaçın siteden bence,sizi kör testereyle kescekmiş...:)))major,yanmayı bırak külleri bile kalmicak...:))))). |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|