AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 1. OS Görüşme ve Kaynaşma Zirvesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 20/07/2006 :  13:58:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şşş konunun başlığını değiştirin hüleyn ehehe, millet forumda görüp "aaa OS'cular, oo zirve, bakalım bakalım" diye bir heves girecekler, bir kafede veya sahilde denize doğru çekilmiş toplu resim beklerken, 2 erkeğin yarı çıplak resimlerini görecekler :)) "hüeyy girmem ben bu siteye bir daha" diyerekten de çıkacaklar :))
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 20/07/2006 :  17:33:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam efektler de süpermiş, "hüeyy" :))

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 20/07/2006 :  17:43:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

Şşş konunun başlığını değiştirin hüleyn ehehe, millet forumda görüp "aaa OS'cular, oo zirve, bakalım bakalım" diye bir heves girecekler, bir kafede veya sahilde denize doğru çekilmiş toplu resim beklerken, 2 erkeğin yarı çıplak resimlerini görecekler :)) "hüeyy girmem ben bu siteye bir daha" diyerekten de çıkacaklar :))

Abi çok güzel özetlemişsin valla.Bir de başlığı değiştir demişsin ben düşündüm ama aklıma birşey gelmedi ne olabilir ki başlık.
Bu arada kardeşim ne pasaklıymışsınız ya:)insan bi toplar ortalığı koskoca OS Forumuna açıyorsunuz odanızı.
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 20/07/2006 :  18:21:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla oda smeagol'un odası.benim değil.ona söyleyin.
ama onada hak vermek lazım.öğrenci adam evmi toplar hiç :D

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 21/07/2006 :  13:34:01  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bu sıcakta kazakla mı resim çektiricektik aşkolsun yani. ayrıca benim gizlim saklım yok, yiğidin malı meydandadır :)

zirve de bu kadar oluyo naapalım, kimse zirvelere ilgi göstermediği için birincisi bu kadar oldu, ikinciye sizleri de bekleriz. özellikle ev, oda toplayabilen ve bulaşık yıkayabilen arkadaşlar makbule geçer.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000