AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 warriw
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/07/2006 :  23:04:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
act 2 yi bitirdim böceğin mağrasından çıkmak için açtığım (oyunun açtığı) kapıdan köye geldim herkesin kafasında ünlem wardı hepsiyle konuştum act 3 e geçmem için warriw e soil east demem gerekiyomuş öyle bi ikon bulamıyom ne olcak şimdi act 2 de mi kalcam ama warriwle konuşurken bi şeye tıklıyorum beni ilk köye götürüyo ordan alıp ikinci köye getiriyo ama 3. köye getirmiyo çünkü öyle bi ikon çıkmıyo?

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/07/2006 :  23:08:57  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
act3 e geçmen için warriwle diil meshif le konusman lazım tabii görevleride bitirmiş olman gerek
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 10/07/2006 :  23:11:53  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Çözümde burası yanlış belirtilmiş bende kendim buldum. ACT2 de bulunduğun yerde deniz kenarı var gemiler de var orda. Güney tarafında kalıyor haritanın onun yanına gidip Soil West seçeneğine tıklayıp gemiyle ACT3 e gideceksin. Bol şans...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/07/2006 :  13:24:05  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
MESHIF adlı adama tıklayıp Sail West diyeceksin...sana bol şans
Sayfanın En Üstüne Git

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/07/2006 :  13:42:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çook saolun dostlar
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/07/2006 :  15:25:04  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bişey diil kardeşim eğer battlenet te oynuyosan beraber oynayalım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000