|
Yazar |
Konu  |
cihan1990
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/07/2006 : 14:27:55
|
çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayım.act1 de son görewdeyim örümcek kadını bi türlü öldüremedim.aksine o beni bir kere öldürdü öldüğümde üstümde çok değerli şeyler vardı.(güç yüzüğü iki elle tutulan süper bir asa en iyi zırh ayakkabı ve kemer)şimdi hepsi düştü(örümcek kadının yaşadığı odada öldüm)üstelik kadından kaçarken beni takip ettiği için bir üst kata çıkan merdiven lerin yakınına kadar ilerledi.en güçlü büyüm ateş topu büyüsü.siz diablo2 sevenlerden ricam lütfen benim save dosyamı kullanarak o kadını öldürmeniz ve düşürdüğüm eşyalarımı toplamanız.yanımda bol miktarda transporter var ışınlanmakta zorluk çekmezsiniz ayrıca 16 000 altınım war.save dosyalarımı almak için lütfen bana msn adresimden ulaşın.lütfen.MSN:bostanci-1990@hotmail.com bana genellikle akşamları ulaşa bilirsiniz ama sabahlarıda msn mi açıyorum eyer ulaşamazsanız bana mail atın ve bu konuya bana ulaşamadığınızı belirten ve ortak bir saat içeren (save dosyamı yollaya bilmek için sizin uygun olduğunuz gün ve saati yazmanız yeterlidir)şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.    |
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 08/07/2006 : 19:59:38
|
Bu oyuna eğer yeni başladıysan(başlamadıysan heyacanlı bir oyuncusun derim)daha dur bakalım ilerideki son yaratıkları nasıl öldüreceksin.Merak etme o topladığın eşyaların çok daha iyi olanları ilerdikçe bulacaksın hele horadric kübü (act2)bulduğunda,bunu kullanarak yapacağın eşyaların gücü daha bir başka olacak altın dersen zaten ilerledikçe sandık ve kemerinde oldukça yüklü altın biriktirebileceksin.Yapacağın seçtiğin hero yu iyi kullanmak onun skill ve güç dağılımlarını dikkatli dağıtmak.Kadının odaya hemen dalma önce kapının önündekileri ve kapıyı açınca ilk gelen yaratıkları kendine çek ve bitir.Sonra içeri gir kadını görünce geri kaç merdivenlerin oraya çek ve orda döğüş(bol zehir panzehiri al rengin yeşil olunca onu kullan)artı hireling(yardımcın) iyi seç ve ona güçlü eşyalar ver yardımı olur(ölürse tekrar satın al değiştirme eşyalar gider).Son olarak etrfata dolaş oyundan çık yeniden gir biraz level değerlerini yükselt zamanla ilerledikçe göreceğin çok şey var,eğer single oynuyorsan gez ara taktikleri geliştir direk ana yaratıklara dalma uygun yere çek veya vur kaç yap.Dediğim gibi daha görecek çok yaratık var hemen yardım istemek olmaz ve artı eğer zamanını vereceksen yani bol zamanın varsa oyna bir alışırsan kes kes bitmeyen bir diyara girdiğinin farkına geç varabilirsin:)Ama yinede yardım edecek oyuncular yardım ederler. Kısa bir açıklama save dosyası olmaz sen oyundayken online diğer bir oyuncu senin oyununa girerek sana yardım edebilir,göndereceğin save dosyası sana aittir diğer oyuncu kullanırsa oyun başlangıcında senin adamınla oynar hiçbirşey değişmez;). |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
cihan1990
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/07/2006 : 20:09:35
|
peki yardımcıma nasıl eşya vere bilirim bide yardımcım öldüğü zaman bidaha çıkmıyor.ayrıca 3-4 gün önce başladım |
 |
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 08/07/2006 : 21:48:20
|
O zaman uzun bir yolun var tavsiyem diğer başlıklara bak faydalı bilgiler bulacaksın.Yardımcının stad ını gösteren tuş olacak onu açtığında sadec 3 eşya silah,zırh ve başlık bölümünün açık olduğunu göreceksin,koymak istediğin sendeki eşyayı tıkla yardımcının bölümünde uygun yere koy eğer olmuyorsa o eşyayı kullanamıyor olduğundandır ona dikkat et(okçu kılıç almaz:).Yardımcın öldüğünde şehre git,kadın var hani mezarlıkta sana görev veren aynı zamanada onunla konuşursan kızların yani yardımcıların adı çıkacak orda senin seçtiğin kız ilk isimdedir.Her act da yardımcılar değişecek seçim sana kalmış ama tavsiye ederim ilk okçuyu dondurucu ok atan seç ve level 100 e kadar onla git uzak mesafede okları çok işine yarayacak,dikkat et senle beraber oda level atlayacak yani güçlenecek,diğer act larda bile ölse aynı yardımcını ordaki satıcıdan alabilirsin unutma.Anlatmakla bitmez sanki ilk defa bir derse başlayıp konu ilerledikçe bilgin artar gibi bu oyundada öğreneceğin çok şey ve belki hiç göremeyeceğin unique itemler(ender rastlanan eşya)ve setler var.Kolay gelsin. |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 09/07/2006 : 10:13:30
|
cihan1990'ın act1'i tamamlandı(players8'de 30 saniye sürmedi lvl 16 sorceress'la kesmem:)) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
cihan1990
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/07/2006 : 12:10:00
|
çok saol ama gönderdiğin save leri kopyaladım oyuna girdiğimde hiç birşey gözükmüyor.yani kendi karakterim.sadece yeni adam yapma tuşu gözükü yo. .d2s dosyasın da bi hata war sanırım ayrıca diablo yu knight online gibi bir kaç kişi birlikte oyna ya biliyormuyuz?ben oyunda batte.net e tıkladığımda biraz bekli yo ve başarısız mesajı veri yo bu nedemek oraya(batte.net e)nasıl gire bilirim birde diğer kullanıcılara tıklıyınca iki seçenek geliyor birisine tıklayınca benden ıp adresimi istiyo en üstte bi sayı yazıyo noktalı filan onu yazıyorum kabül edilmedi diyo ne yapmam gerekir.?birde ben yardımcımı giydiremiyorum bazıları giydiril diğini söylüyo (zırh falan)nasıl yapacağımı bilen warsa lütfen basitçe we detayıyla anlatsın
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|