AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/07/2006 :  19:18:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben diablo2 oyunuyla 3 gün önce tanıştım ve bi yerde takıldım(diablo 1 i hiç oynamadım)görew penceresinde 6 tane görew war ben 5. yi anlamadım görew başlığı tools of the trade bu arada büyücü kadınla oyunuyorum ve terimleri çok iyi bilmiyorum lütfen basit kawramlarla anlatın.

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 07/07/2006 :  22:28:34  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Charsi (kasabanin kosesindeki demir ustasi hatun) senden bir cekici geri getirmeni istiyor. Monastery (manastir) onlarin daha once yasadiklari yerdi. Yani monastery'e gitmen gerek.

Black marsh'tan sonra tamoe highland, orada ise monastery gate'i (manastirin giris kapisi) goreceksin. Sonrasinda ise Outer cloister filan devam et, ilerlerki bolumlerde rasgele bir odada cekici bulacaksin. Cekici koruyan birisi var, onu oldurmen gerek tabiiki de.
Sayfanın En Üstüne Git

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/07/2006 :  00:49:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok teşekkür ederim.bide bi şey sorcam bu yaratıkları öldürmenin kolay yolu varmı en etkili we güçlü büyü hangisi sizce?
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 08/07/2006 :  10:24:00  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
karakterin ne?
Sayfanın En Üstüne Git

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/07/2006 :  10:41:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en üst teki mesajımda yazdım ama yinede söyleyim büyücü kadınla oynuyorum ve yanımda da bitane koruma kadın var.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 08/07/2006 :  11:44:22  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
glacier/lightning yüklen derim ben. glacier'ın bazı büyüleri çok ciddi cold yapar. adam kıpırdayamayacak kadar yavaşlar ve etkisi uzun sürer. en yüksek damage vuran büyüler de lightning'dedir. örneğin chain lightning ile normal seviyesini bitirebilirsin. ama unutma lightning büyülerinin yüksek bir dezavantajı vardır. maximum damageler oldukça yüksek olmasına rağmen min. damage hep 1'dir. yani lvl 1 charged bolt 10 damage vurur, level 20 lightning 1 vurur gibi.

ayrıca sorceress aldığına göre %'si yüksek fast cast rate veren eşyalar giy. (knightttaki gibi sadece energy vereyim deme. oyuna tekrar başladım barbarıma ilk 15 lvl sadece str verdim oyunu unutup:))

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000