AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 09/07/2006 :  21:29:23  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer oyunda takıldığın ya da hangi görevi nerelerden alacağını ve aldığın görevleri nasıl bitirceğini ayrıntılı olarak bilmek istersen buraya bak:

http://www.oyunsitesi.com/cozumler/cozumler.asp?oyun=diablo2-coz

Sitemizde 4 sayfalık çözüm mevcut. Eminim merak ettiğin soruların cevabını burada bulursun. Bende oyunu buraki çözum sayesinde rahat oynuyorum(canavar öldürmeyi saymazsak tabi:) )

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/07/2006 :  22:03:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben canawarları öldürürken aşırı derecede zorlanıyorum bunun bi çözümü hilesi warmı
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 10/07/2006 :  11:02:03  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyundaki bazı karakterler canavarlar ile yakın savaşta pek etkili değiller. Yakın temaslı öldürmede en iyi karakter Barbarian. Hile olarak ise Character Edit programları var. İnernette kolayca bulabilirsin. Ama bunu yaptıktan sonra oyunun pek bir tadı da kalmıyor.

Character Edit programıyla seçtiğin karaktere para, skill, özel güç vs her şeyi en üst seviyeye çıkarabilirsin. Ya da kademeleri istediğin seviyeye ayarlayabilirsin.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 10/07/2006 :  16:42:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Forumda Diablo için hile istersen çok büyük hata yaparsın :)) Diablo sevenler derneği olarak kınarız :P Velhasıl ceberruh doğru söylüyor hiç bir anlamı kalmaz oyunun.

Not: ceberruh kusura bakma daha senin Horadric Cube formüllerini veremedim aklımdasın akşama evde halledicem ;)
Sayfanın En Üstüne Git

tot_rames
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/07/2006 :  21:13:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar bir sey sorucamda bunun ne oldugunu anlamadım bir bakarmısınız gercektende cok dikkatimi cekti Link Silindi!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000