|
Yazar |
Konu  |
nomercy
Üye

Turkey
İleti 372 |
İletim - 04/07/2006 : 20:37:24
|
Abi sen en küçük şeyde format atarsan fun yanar benim yandı anakat bozuldu 500 mlyon para ödedim bana evlat acısı gibi girdi :):):):):):) |
Artık yeni charım
id:poyraz_29
lwl:62
görev:mage
itemler:full +8 kıyafet, +9 health takılar, +9 wizard
resim:http://www.uploadwire.com/out.php/t48_ads305z.bmp.jpg |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 04/07/2006 : 20:44:20
|
alıntı: nomercy tarafından yazılan:
Abi sen en küçük şeyde format atarsan fun yanar benim yandı anakat bozuldu 500 mlyon para ödedim bana evlat acısı gibi girdi :):):):):):)
Format atmakla fan nasıl yanıyor ki ?:) |
 |
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/07/2006 : 21:21:17
|
Abi sen en küçük şeyde format atarsan fun yanar benim yandı anakat bozuldu 500 mlyon para ödedim bana evlat acısı gibi girdi :):):):):):)
Bırak abi bildiğini okusun. Tavsiyede bulunuyoruz, çıkışıyo bize |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 04/07/2006 : 21:31:43
|
alıntı: FaTaL_ErRoR tarafından yazılan:
Bırak abi bildiğini okusun. Tavsiyede bulunuyoruz, çıkışıyo bize
Çıkıştığım felan yok size! 1.5 senedir format atmıyorum ve format attırmaktada bir sakınca görmüyorum. Sen attırma diye yakarsan bile yine de format attıracağım! Ben soruma cevap arıyorum, veremiyorsan cevap yazma, format konusunda nasihatlar isteyen yok! |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/07/2006 : 21:50:14
|
Öff attır abi attır bişey demiyorum sana madem format attırmaya bu kadar takmışsın kafanı, o zaman pc ndeki problemin ne olduğununda önemi yok. Ayrıca paladin verdi cevabını;) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|