|
Yazar |
Konu  |
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/07/2006 : 14:07:23
|
Yazdığım şeyi okumadın galiba.. Makinen araba motoru gibi çalışmaya başlayınca anlarsın ne demek istediğimi. O kadar format iyi değil, her ufak sorunda formatlamayın. |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 04/07/2006 : 14:10:42
|
Sen de benim yazımı okumadın herhalde; format atmanın zamanı geldi geçiyor bile dedim, bu ne demek format atmayalı çok olmuş demek di mi? Yani format atmamda bir sakınca yok. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/07/2006 : 14:23:12
|
Format atmanın belli bir zamanı var, ve o zaman dahilinde atılması gerekiyorda benimmi haberim yok? "Yaa format atmayalı çok oldu, makinede hata verip duruyo zaten bi format atiyim en iyisi.." mantığı seninki. Pc yi tamir etmeyi dene, en son çaren format olsun. Tabi sen bilirsin benimki sadece bir öneri;) |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 04/07/2006 : 14:25:15
|
1.5 Senedir format atmıyorum ;), yeterli mi cevabım? |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 04/07/2006 : 16:02:16
|
atma. bu sadece windows bileşenlerinden bir sorunun uyarısı. tak windows cd'sini ve re-install et. ya da repair seçeneği mi vardı unuttum. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|