AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 İyi oyunun özellikleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 21/07/2006 :  21:26:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun zorlaşacak diye ottan moktan kısıtlamalar getirmesin karaktere, rakibe ayrıcalıklar tanınmasın, o ne yapabiliyor ya da hangi koşullara sahipse ben de olayım, oyuncu kısıtlanmasın. Oyun genelinde tek de kalmasın, gerçekçi olsun biraz, rambo bile on bin adama karşı tek başına savaşmıyordu, fps ve rpg'lerde işin artık moku çıktı; herkes düşman. Hani Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur derler ya o hesap. Vahşi hayvanlar dahi sadece sana saldırıyor.. Nedense bu oyun karakterleri dost, müttefik de bulamıyorlar, varolanlar da bi moka yaramıyor.

Gerçekçi olsun; her köşe başından painkiller çıkıp da zart diye iyileşmesin karakter; ama bir metro istasyonu ağzına kadar silahlı kötü adam dolup da sonra "nerde lan bu şehrin polisi emniyeti? Bir ben mi varım dünyayı kurtaracak?" diye de sordurmasın.
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 23/07/2006 :  00:02:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi grafik ve iyi sesler bu özellikler fifa 06 da bulunuyor.Bir gol atıyorum saha sesten yıkılıyor insanda haliyle coşuyor öyle ses efektleri hiç bir fıtbol oyununda yok pesin sesleri dandirik oluo ama Fifa bi muhteşem..!

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git

oyun2006
Üye

İleti 25

İletim - 23/07/2006 :  02:50:44  Bilgileri Göster  oyun2006'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
öncelikle oynanabirlik olması lazım,ee tabi haliyle grafik ve ses görüntüsü de önemli faktörler

üçbüyük değil tek büyük var GALATASARAY
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/07/2006 :  12:34:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
haso yazmak istediğin argo kelimenin baş harfini değiştirince herhangi bir sorun kalmıyor mu sence?
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 23/07/2006 :  23:11:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

haso yazmak istediğin argo kelimenin baş harfini değiştirince herhangi bir sorun kalmıyor mu sence?

Hakaret içermiyor, halk ağzı.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000