|
Yazar |
Konu  |
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/07/2006 : 11:25:53
|
Grafikler , Ses kalitesi ve oynanabirlik tabiki... |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 20/07/2006 : 19:30:40
|
Görüntüleri rengarenk olsun(Sudeki gibi),yapay zekası gelişmiş olsun(Half-Life 2 gibi)sesleri kaliteli olsun(Doom gibi)oynanabilirliği kolay ve zevk verici olsun(Worms World Party gibi).Bunlar bana yeter... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 21/07/2006 : 07:29:59
|
alıntı: oguzhan14 tarafından yazılan:
Tabiki oynanabirlik ve grafikler ama eğlencesinide unutmamak lazım.grafiği güzel olmuş ama hiç eğlenceli deil ne anlamı kalır.
+1 |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 21/07/2006 : 11:09:05
|
öncelikle konunun olması lazım. ben neden bunları kesiyorum ulan bu da çekirdek gibi ot gibi kesiyorum bişey anlamıyorum denilen oyunlardan uzak durmak lazm. oynanabilirlik ve eğlence yüksek olması lazm grafik grafik diye serinin içine etmemek lazm (bkz. worms'un 3boyuta geçişi ve worms severlerin neredeyse kalmaması) strateji oyunlarında düşündüren, az adamla çok iş yapmayı sadece bir commando ile değil aynı askerlerle savaşınca taktikle yenmeyi isterim(total war). aksiyon oyunlarında(fps) adamlar mal gibi dolaşmasın yeter:) frp ve rpg konusunda oyun olsun çamurdan olsun kadar hastayım bu türe |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 21/07/2006 : 11:47:41
|
Grafik günün standartlarından geri kalmasın kâfi, sesler ve müziklerle uğraşılmış olsun. Sağlam bir senaryo ile atmosfer sağlansın... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|