AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 İyi oyunun özellikleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 04/07/2006 :  04:00:51  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, günümüzde bir sürü oyun piyasaya çıkıyor. Bazıları çok spr oluyo bazıları dandik vs vs. Ama sizin bu oynadığınız "Süper ötesi" oyunların özellikleri nedir? Yani dahada bi açarsak sorumu, sizin için bir oyunda hangi özellik daha iyi oldumu o oyun oynanabiliyor? Bence oynanabilirlik ve grafikler ön planda örneğin. Peki ya sizde? Sizin muhteşem oyunlarınız sizi hangi yönüyle beyninizden vurmuşa döndürüyor

Haydi isterseniz bunu bi ele alalım arkadaşlar....

oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353

İletim - 04/07/2006 :  13:42:32  Bilgileri Göster  oguzhan14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabiki oynanabirlik ve grafikler ama eğlencesinide unutmamak lazım.grafiği güzel olmuş ama hiç eğlenceli deil ne anlamı kalır.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

JackSpearow

Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 04/07/2006 :  17:00:17  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında ben pek anlayamadım grafikleri güzel ama eğlencesiz oyun varmıdır yada çıkmacakmıdır diye. Çünki o oyunu eğlenceli yapan bir faktör graifkler. Ama günün birinde öyle bir oyunla karşılaşabiliriz belki. Yani ben diyeceğimi dedim hoca bence grafikler ve oynanabilirlik. Hem zaten oynanabilirlik derken işin içine eğlencede giriyor. (Öyle değilse bile ben öle kast ettim) Demek oluyorki ikimizin görüşleri aynı. Ne mutlu bize.
Sayfanın En Üstüne Git

aragorn1400
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 04/07/2006 :  18:08:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En başta grafikleri ve yapay zekası iyi olmalı bence.Tabi ki bunun yanında konusu ve oynanabilirliyinin de iyi olması gerekiyor.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/07/2006 :  21:00:58  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
grafikleri,iyi oynanabilirliği,sesleri,senaryosu,yapay zekası iyi olsun yeter bence
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 16/07/2006 :  01:11:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim oynadığım oyunun öncelikle benim ilgimi çekmesi lazım yani konusunun iyi olması lazım daha sonrada grafikleri sesleri v.s
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000