AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Çok Güzel Bir Site!(İnş Reklam Olmaz)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/07/2006 :  09:11:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Mérula Alba tarafından yazılan:

alıntı:
HASS000 tarafından yazılan:

çok hoş ya, ben de yapmak istiyorum :( Deneyeyim bir daha...

@Merula_Alba

Hocam yapmayın Allah aşkına, ayağımda top elimde çubuk ne işim var benim :) Hem konuşanlarda yazıyor, yazdırtmam ki ben isimi tahtaya :D Sınıfta top oynadık ama, hocamız gelip topu camdan atardı, en sonunda kesti :S Okulun topuydu, beden hocasından bin bir güçlükle almıştık, kaliteli toptu, içimiz parçalandı, dünyamız yıkılır gibi oldu hocamız kesince gözümüzün önünde :D

Sizi de pek sinirli gördüm hocam, böyle fazla gitmez ki, bizim fizik hocamız gibi olursunuz (dayanamadı başka okula gitti) :)

Ama çok iyi sınıftık :)

Eee! Futbol hakkında ders veriyorsun diğer veletlere; ancak dinleyen yok gibi
Ben de iyi saç ve top keserim. Okuldan antrenmanlıyım. ( İçses: Dur bir dakika ya kuaför falan mı olsam? Öğretmen maaşından fazla kazanıyor mudur acaba kuaförler? Hımm! Bir yerlere not edeyim bu düşüncemi. ) Nerde kalmıştık? Dalmışım. Hah! Zaten sınıfın kapısından giren benim. Henüz yanına yaklaşmamışım bile. Ama o masamda uyuyan velet olmasa topu da keserdim, __KaaN__'nın barına da kaçamazdınız. Velhasıl ilgim dağıldı. Hocayı oyalama taktiği de olabilir bu tabii. (Hass000 ve Krocanların bar görüntüleri için bkz. http://www.resimload.com/140920/wRXSbLL3.png ) Yalnız Hass000 elindeki kalemi bırakmayı unutmuşsun o telaşla kaçarken dersten. Tahtaya adının yazılmasına gelice, onun muhatabı ben değilim. Tahtanın hemen önünde duran ve muhtemelen "Susuuunn!" diye bağıran sınıf başkanının saçını başını yolman gerekecek. Ben tahtada gördüğüm isimlerle muhatabım.

sith_lord, evladım, bizim hizmetçi Nergis'in ne işi var ormanda? Yoksa bizim postacı, kızı ormana mı götürmüş? Bak bak! (Postacı-Hizmetçi Nergis aşkı ve aradaki büyük engel için bkz. http://www.resimload.com/140920/2h7zXJ4X.png ) Geçen gün bana gelen beleşçi misafirler değil mi onlar? Tü gözünüz kör olmaya! Oraya da mı gelmişler? Tçık, tçık, tçık! A-a! Kocam da orda. Bak şimdi! Eve gelince sorarım ben ona. Bahçedeki çiçekler bitti de ormandaki ağaçlar mı kaldı sulanmadık?

Not: Tatile gidiyorum arkadaşlar. Uzuuuun bir süre yokum. Herkes kendine iyi baksın. Yokluğumun tadını çıkarın e mi? Krocanlarla vedalaştım. Altuğ, İtalya-Almanya maçını ( Portekiz alır inşallah kupayı. ) izliyordu, dokunmayayım dedim. Altuğcum görüşürüüzzz! Tanıdığım, tanımadığım tüm arkadaşlara "Hoşçakalın!" diyorum. (Hah! Güneş gözlüklerimi de taktım. Tamam, hazırım gitmeye.Hadi bakalımm bismillah!)

yok merula alba o belediye işçisi parkları süpürüyo
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 05/07/2006 :  09:59:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Keşke bütün belediye işçileri öyle olsa.
Sayfanın En Üstüne Git

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 05/07/2006 :  13:00:38  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu da AliBaba'nın arsası;
http://www.resimload.com/140921/o8xjLeDW.png

...
Sayfanın En Üstüne Git

xxxCERBERUSxxx
Üye

İleti 26

İletim - 05/07/2006 :  20:38:31  Bilgileri Göster  xxxCERBERUSxxx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol __kaan__çok güzel yaw
Sayfanın En Üstüne Git

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 05/07/2006 :  20:47:48  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Önemli değil.
Atalarımız ne demiş;
Bulduğun herşeyi OyunSite'si ile Paylaş!demiş.

...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000