ya dikkatimi çekti limitli adsl lerde bişey indirmesende siteden siteye gezerken kotanın dolduğunu biliyorum ama bu abrtıldı heralde çok fazla kotayı dolduruyo sizce nasıl
bencede çok fazla bi gün bakıyorum kotaya 1 gb,2 gün sonra bakıyorum 3 gb yi geçmiş.hiç bişeyde indirmemiştim.yani bencede çok abartılmış hemen o kadar çoğalırmı yaww
Antalya Birincisiyim:)
MF Puan:506,642 Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 50 Doğru - 0 Yanlış
Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:1
TS Puan:497,499 Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 44 Doğru - 6 Yanlış
ya olurmu benimki de adsl kotalı hiiç geçmedim ben kotamı siteden siteye geçince kota mı doluyor alahım ya kim inanır olurmu indirirsen dolar
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Tabikide site gezmekle kota doluyo ama bunun limiti geçirecek kadar çok olduğunu düşünmüyorum.Siteye girdiğinde animasyon falan varsa yada müzik varsa bilgisayarına yuklenmiş oluyo.Bu şekilde doluyo işte.Niye dolmasınki.
Animasyon ya da müziğe de gerek yok. Boş sayfa açsanız dahi kotanız doluyor. Fakat bu değer genellikle 1-2kb cinsinden olduğundan farkedilebilir bir değişiklik yaratmaz.