|
Yazar |
Konu  |
asturmancı
Üye

İleti 53 |
İletim - 24/09/2006 : 12:21:09
|
Arkadaşlar benim e postaları okuyamıyorum.Sizdede mi aynı? |
İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 24/09/2006 : 12:37:52
|
İnternet Cafe'den e-postalarını okuyamazsın (cafelerin güvenlik duvarı hotmail'i engelliyor) kendi bilgisayarından okumaya çalışıyorsan güvenlik duvarı ayarlarını gözden geçirmeyi dene... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 24/09/2006 : 12:38:01
|
Hmm... Ayrıntılı bilgi alabilirsek daha kolay cevap veririz. Hangi posta hesabı bu? |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 24/09/2006 : 12:41:58
|
alıntı: GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:
İnternet Cafe'den e-postalarını okuyamazsın
Emin misin? Bir çok internet cafeye gittim hepsinde de okuyorum gmail, hotmail, mynet, yahoo, aol, walla.com vs... hepside açılıyor. |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 24/09/2006 : 12:46:17
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
alıntı: GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:
İnternet Cafe'den e-postalarını okuyamazsın
Emin misin? Bir çok internet cafeye gittim hepsinde de okuyorum gmail, hotmail, mynet, yahoo, aol, walla.com vs... hepside açılıyor.
İnternet Cafeler genelde çok yüksek güvenlik duvarı ayarlıdır. Senin gittiğin cafe belki engellenmeleri gereken programları da engellemiyordur. |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
asturmancı
Üye

İleti 53 |
İletim - 24/09/2006 : 12:54:16
|
okey arkadaşlar ben kendi bilgisayarımda olduğum için güvenlik duvarına bi bakayım.sağolun1 |
İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|