Reklama girip girmediğine siz karar vermiyorsunuz, yöneticiler veriyor. Eğer güzel değilse de bari bir neden belirtin, niye güzel değil diye. Diğer türlü sıkıldım artık her konuya pislik atanlardan.
@genel
Yahu ben hala beceremedim, nasıl yapıyoruz evi? Alttaki menüden seçiyorum fakat ekrana basınca bir şey olmuyor.
Ben site güzel dedim ardından bide reklama girdiğini söledim ama yöneticiler bişey demedi...
Ya tamam be sululuk çıkarmayalım rezil etmeyelim benim gibi tartışmayın yaw tamam kesin HASSOOO ve ARTİST tamam... --------------------------- Bu da benim bar herkezi beklerim isteyene ismini yazdırırm barda düğün de var! herkeze benden sanaldavetiye! http://www.resimload.com/140920/wRXSbLL3.png
Hele bir gelsinler dikecem tek ayak üzerine de! Dersi kırıp kaçmışlar. Ben sınıfın kapısından girerken sınıftaydılar; ama benim masama oturmuş ve derin bir uykuya dalmış veledi uyandırmaya çalışırken sıvışmışlar anlaşılan. En son __KaaN__'ın barında "Eller havaya!" modunda görülmüşler. Gidip basmak lazım.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "