|
Yazar |
Konu  |
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/07/2006 : 13:36:41
|
alıntı: HASS000 tarafından yazılan:
Adam hoşuna gitmiş yazmış, güzel mi değil mi diye sormamış, reklama giriyorsa da bu yöneticilerin işi, sizin değil... Ota boka atlamayı ne çok seviyorsunuz...
@Kaan
Ben de kasıp bir villa yapayım dedim ama çalışmadı :D Dur bakim bir daha deneyeyim...
HASS000 kardeşim fikrini söyleme özgürlüğü yokmu bu sitede? Ota boka atlamak falan Kalbimi kırıyosun ama  |
 |
|
zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 04/07/2006 : 14:57:34
|
Bu da benim hayalimdeki evim ve bahçem...
http://www.resimload.com/140920/ZUuyDjz7.png |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 04/07/2006 : 15:21:44
|
@artist ve fatal_error
Reklama girip girmediğine siz karar vermiyorsunuz, yöneticiler veriyor. Eğer güzel değilse de bari bir neden belirtin, niye güzel değil diye. Diğer türlü sıkıldım artık her konuya pislik atanlardan.
@genel
Yahu ben hala beceremedim, nasıl yapıyoruz evi? Alttaki menüden seçiyorum fakat ekrana basınca bir şey olmuyor. |
 |
|
__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400 |
İletim - 04/07/2006 : 16:15:41
|
Hassooo şimdi alttan seçiyorsun itemini sonra yukarda doğuyor sonra tıklayıp sürükleyerek götürüyorsun istediğin yere götürüyorsun... Bazı terimler; 'FLİP' itemin yönünü değiştirmek. 'Dell' seçili itemi silmek. 'DEll All'bütün itemleri silmek. 'Save'bütün görüntüyü .gif olarak kaydeder. 'E-mail' bu resmi .gif olarak arkadaşına maille göndermek.
Hadi bakalım daha resim bekliyorum... Ayrıca zıpzıp, senin resmin gerçekten çok hoşuma gitti çok beğendim.Ellerine sağlık![:d] |
... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|