|
Yazar |
Konu  |
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/12/2004 : 12:01:03
|
Kitiara, GONDOR'a katil. LoTR bildigimiz Lord of the Rings demek ahahaha :D Aklima baska bir sey gelmedi, önce sadece düsmanlarimdan uzak bir kösede geliseyim diye kurdum sonra 34 üyeli bir klana döndük :D Bekliyorum, gelin katilin :) Bir kaç gün sonra yeni set baslayacak, o zaman adimiz RAF and GONDOR [RAF] olacak, Matthew ile beraber kuruyoruz. RAF'in açilimi Royal Air Force demek :P |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 31/12/2004 : 16:41:34
|
Nation Adı: RAF AND GONDOR [RAF]
Şifre: spitfire
Benim state adım : S R S
Şu anda 2.yiz ve 49 üyemiz var. |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/01/2005 : 12:30:20
|
Arkadaşlar Chaos benzeri online bir oyun olan world-of-war'a katılımızı bekliyorum. Oyunun mantığını çabuk kavrarsınız, zaten Internet'te yeterli döküman mavcut. İddia ediyorum şöyle 10-15 kaliteli adam bir araya gelsek zirveye oynarız. adres: www.world-of-war.com Maalesef oyunda bir zamanlar Türkiye klanı vardı ve güçlüydü ama artık yok. Pek Türk kalmadık, kalanlar da bir çatı altında toplanamıyor, toplansak da güçlü olamıyoruz. Benim adım SRS Soviet Red State. En son USSR nation'unu güçlendirmek için üç klan birleştik ama maalesef bize diğerleri cephe alınca tek kelimeyle dümdüz olduk. Uzun süre LoR'da oynadım (şimdi adları RAW oldu, birileri LoR'u hacklemiş) USSR'nin çöküşünden sonra ara sıra kurduğum G O N D O [LoTR] nation'unu geri kurdum. Güçlendik, derken RAF nationu ile birleşip RAF AND GONDOR [RAF] olduk...
Şu anda iyi bir oyun sergiliyoruz. 53 üyemiz var klanda; maalesef çok çok azı Türk. Genel sıralamada 2.yiz, birinci olan klan görülmedik bir çıkış yakaladı ve bir zamanların efsanevi nation'u FED (The Federation, bu ismi çok duyarsınız WOW'da) gibi rekorlara imza atmak yolunda ilerliyor. O yüzden savaş açacağız (hatta siz bunu okurken açmış oluruz büyük ihtimalle) FED'e karşı RAF... Müttefiklerimiz var gerçi, CM, TWC, USA, FU, Kill bizim tarafta ama ateş hattına ilk giren biziz (en güçlü biziz çünkü aralarında) Muhtemel bir dab savaşı da kapıda, ama onları çiğ çiğ yeriz :D
Bunları niye yazdım? Olur da heveslenirsiniz diye :D :D
RAF'ın 2 kurucu liderinden biri benim. O yüzden katılırsanız rahatlıkla kıyak geçerim :)
Nation Adı: RAF AND GONDOR [RAF] Parola: spitfire
NOT: Kitiara, ''Lords of the Rotgut''u nereden biliyorsun? Onlar çok çok eski bir WOW klanıydılar :S |
 |
|
tnrnzl
Üye

İleti 6 |
İletim - 28/11/2005 : 15:41:16
|
ya arkadaslar size bise dicem benim rank 1 galiba ve bi nation kurdum turk diye sifre sizin dediginz gibi ata ve ben birine saldırmak istiorm ama nsl saldırcaımı bilmiorm saldırmaya kalkıorm bu yazıo ülke buulunamadı diye nsl millete saldırcam bi bilgi versenzck sevirim |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 28/11/2005 : 16:38:53
|
PaLaD1N hazır:) |
 |
|
Konu  |