AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 World of War (Turkiye Nation'u)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

tnrnzl
Üye

İleti 6

İletim - 28/11/2005 :  21:47:08  Bilgileri Göster  tnrnzl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaslar bi yardım edin ya ben millete nsl saldırcam yardım plsss
Sayfanın En Üstüne Git

tnrnzl
Üye

İleti 6

İletim - 05/12/2005 :  13:45:57  Bilgileri Göster  tnrnzl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla arkadaslar TuRk nationunu kurdum ve su anda 13.üz bekliorm herkesi hatta savastayız bile admı bi ittifak kurmus sürekli ona saldırıorm savasta actm tabiki nation army 3 milyonu buldu ve diger üyelirn ordusuyla 5 milyona ykn bi ordumuz var bekliorz
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 07/12/2005 :  16:59:31  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni nation=Shadeslayer(SS)
Şifre=ss

DAha yeni başladım sizin gibi 1.yiz şu kadar ordumuz var diemicem ama istien gelsin :) İlk serverda vin...
Sayfanın En Üstüne Git

tnrnzl
Üye

İleti 6

İletim - 07/12/2005 :  17:28:24  Bilgileri Göster  tnrnzl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm baba ben senin ittifaga geldim cünkü ben dier serverdaydım simdi ilk serverdayım ve senin nationa girdim.....ayrıca sana bi seler dicem bak
(Draft Rate
A portion of the military that the states produce every turn is drafted into the national army.
Current Draft Rate: 0%
Dispatch
This is the % of the national army that can assist a member of the nation in his/her attacks or when he/she gets attacked.
Current Dispatch: 0% )
burda 0 olanlar varya onların ilkini yani vergi olayını %20 yap
2.cisini ise 10 yap banktan yapabilirsn ne işe yaraıo dersen...1.si günlük ne kadar gelirin varsa onun %20 si vergi dieri ise oda günlük asker üretimin %10u nation armye katılır bunları yap
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000