|
Yazar |
Konu  |
superior
Üye

Turkey
İleti 215 |
İletim - 22/08/2004 : 11:56:44
|
saol ben deniyim bakalım |
 |
|
superior
Üye

Turkey
İleti 215 |
İletim - 23/08/2004 : 17:18:59
|
arkadaşlar Lands Of the Cow (#541) ve United_States_45 (#154) bana zannedersem anlaşmalı olarak saldırdılar ve malesef bu saldırılarda yenildim. 24 Ağustos 2004 Salı günü saat 22:30 civarı topluca saldırı düzenlememizi öneriyorum.... Kamuflaj amacaıyla ismimi Great Suleyman olarak değiştirdim
DÜZELTME (17:25): BU NE! Yaf iki kişinin yanında "cheater" yazıyo ve leader benim nickimde yasyo? lider kimse gelsin, şimdi annadım niye saldırıya uğradığımı  |
 |
|
TenshiOne
Üye

İleti 4 |
İletim - 12/09/2004 : 19:27:41
|
Bende geliyorum arkadaşlar |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 26/11/2004 : 04:20:17
|
Efendim bir ip'den bir kişi oynayabilir. Yani aynı bilgisayardan sadece tek bir kişi oynar, sayıyı arttırdığınız an cheater damgası yersiniz.
Vay koçlarım benim, demek o kahraman Türk şehirleri sizlerdiniz :) Ustalar, ben oyunda S R S - SOVIET RED STATE nickiyle oynuyorum. Sonunda bir efsane daha göçtü, USSR nation'u bir yılı aşkın aradan sonra hala ayakta olmasına karşın yıkılmış sayılır, işimiz bitti :S Ben Lor (şu anda adları RAW) ve BAM nationlarıyla sıkı ilişkiler içerisindeyim (Lor'da co-leaderdim, bam'ın da liderlerinden olacaktım ama ne kafa geri ussr'ye döndüm bilmiyorum)
Neyse, gelgelelim bu ay uğradığımız bozgunun ardından geçen ay kurmuş olduğum ama sonra topluca USSR'e katıldığımız için kapattığım LoTR nation'unu tekrardan kurdum. Hepiniz bekliyorum millet, oyunda benden başka Türk kalmadı, bu arada bir zamanlar fırtına gibi esen Vietnamlılar dağıldı. Bir başka gelişme ise EURO nation'u geri döndü (Önlerine geleni eziyor i.neler...)
Yazdıklarım oyuna ilgi duyana... |
 |
|
Kitiara
Üye

Turkey
İleti 15 |
İletim - 08/12/2004 : 16:46:13
|
Ben de katıldım ama kendimi yalnız hissediyorum :)
Bu Lotr ''Lords of the Rotgut'' mudur? |
Özgürlüğüne kavuşturulmuş hiçlik.. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|