AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Oyun Projeleriniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Y@M@K@S
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 14/06/2006 :  14:11:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
inşallah
Sayfanın En Üstüne Git

aorgun
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 14/06/2006 :  16:23:46  Bilgileri Göster  aorgun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
burak_49 tarafından yazılan:

arkadaşlar emekleriniz karşısında inşallah başarılı olursunuzda nasıl oyun yapıyosunuz

Forumda verildi daha önce...

Game Maker :P
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 15/06/2006 :  02:18:12  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Herkes burda yapacağı veya yapmakta olduğu oyun projelerinen bahsetsin.
Ben şu anda Türk Otomobil isimli bir oyunun yapımıyla uğraşıyorum, şimdilik bilgi yok yapınca göreceksiniz...

Koyu fontla gosterdigim iki cumle sanirim birbiriyle cakisiyor ne dersin? :)

Pek vaktim olmadi son gunlerde, ancak sanirim bugun yada yarin bu forumdaki bir kac kisi icin bir tank oyun motoru uzerinde calisacagim. Sadece tank degil, benzeri tarz herhangi oyun uzerinde kullanilabilecek sekilde. Ivmeli hareket ve duraklama, ates etmesi, 2 oyunculu mod (klavye yada joystick), parcalanabilir objeler ve parcalanamaz objeler, mayinlar, ates ettiginde duman efekti ve diger tanki vurdugunda da patlama efekti, tanklarin enerjisi ve oyuna cesit katmak icin bazi bonuslari icericek.
Sayfanın En Üstüne Git

sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 15/06/2006 :  12:13:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burak49 kardeşim sen bu adresteki dosyayı indir.
http://www.hemenpaylas.com/download/863656/Game_Maker.rar.html
İçinde game maker son sürümü ve game maker öğreticisi var.
Sayfanın En Üstüne Git

zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76

İletim - 15/06/2006 :  12:18:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de internetten game maker in strateji oyunlarını düzenlenebilir şeklinde indirdim. onları inceliyorum. strateji oyununun mantığını kavrayayım da basit bir strateji oyunu yapacağım. planım da bir adayı fethetmek. adanın bir köşesinde biz, başka yerlerde de 2 tane düşman var. biz işte kaynak toplayıp insan bina vesaire yapıyoruz, adayı deniz yoluyla sarıp falan ordularımızla düşmanı yokediyoruz. hele şu strateji oyunu yapmanın mantığını kavrayayım hemen yapacağım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000