|
Yazar |
Konu  |
Y@M@K@S
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 14/06/2006 : 14:11:44
|
inşallah |
 |
|
aorgun
Üye

Turkey
İleti 39 |
İletim - 14/06/2006 : 16:23:46
|
alıntı: burak_49 tarafından yazılan:
arkadaşlar emekleriniz karşısında inşallah başarılı olursunuzda nasıl oyun yapıyosunuz

Forumda verildi daha önce... |
Game Maker :P |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 15/06/2006 : 02:18:12
|
alıntı: Herkes burda yapacağı veya yapmakta olduğu oyun projelerinen bahsetsin. Ben şu anda Türk Otomobil isimli bir oyunun yapımıyla uğraşıyorum, şimdilik bilgi yok yapınca göreceksiniz...
Koyu fontla gosterdigim iki cumle sanirim birbiriyle cakisiyor ne dersin? :)
Pek vaktim olmadi son gunlerde, ancak sanirim bugun yada yarin bu forumdaki bir kac kisi icin bir tank oyun motoru uzerinde calisacagim. Sadece tank degil, benzeri tarz herhangi oyun uzerinde kullanilabilecek sekilde. Ivmeli hareket ve duraklama, ates etmesi, 2 oyunculu mod (klavye yada joystick), parcalanabilir objeler ve parcalanamaz objeler, mayinlar, ates ettiginde duman efekti ve diger tanki vurdugunda da patlama efekti, tanklarin enerjisi ve oyuna cesit katmak icin bazi bonuslari icericek.
|
 |
|
sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79 |
|
zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76 |
İletim - 15/06/2006 : 12:18:13
|
ben de internetten game maker in strateji oyunlarını düzenlenebilir şeklinde indirdim. onları inceliyorum. strateji oyununun mantığını kavrayayım da basit bir strateji oyunu yapacağım. planım da bir adayı fethetmek. adanın bir köşesinde biz, başka yerlerde de 2 tane düşman var. biz işte kaynak toplayıp insan bina vesaire yapıyoruz, adayı deniz yoluyla sarıp falan ordularımızla düşmanı yokediyoruz. hele şu strateji oyunu yapmanın mantığını kavrayayım hemen yapacağım  |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|