AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 merhaba arkadaşlar ben daha yeni geldim bu siteye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

samedusta
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 18/12/2004 :  18:47:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben daha yeni geldiğim için bazı arkadaşlar çeşitli programlar yapıyorlar bu sitede kendime ait bir site yapabiliyorsam
bana öğretirmisiniz lütfen mesaj bekliyorum.!!!!!!!!!!!!!!!!TAMAMMI?

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 18/12/2004 :  22:36:43  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
işin aslı mesajın hangi dilde yazıldığını pek çözemedim... yok bişeyler yazıyor türkçeye benzeyen ama okuyanın anlamasına pek bir imkan yok. mesajı elli kere okuduktan sonra çıkardığım şey bir websitesi yapmak istediğin ve bunu burada yapıp yapamayacağın. burası web server hizmeti veren bir site değil. bunun için başka yerlere bakman lazım. iğrenç olmasına rağmen mynet'in var mesela bir site alanı verme olayı. program olayına gelince pek çok program var ama bilgi seviyeni göz önüne alarak microsoft frontpage öneririm. neredeyse word kullanmak kadar basit. şimdi ben okuduğumdan bunları çıkardım ama oyun yapımı köşesinde böyle bir mesajıda anlayamadım şahsen. oyun yapımı ile alakalı program soruyorsun desem orada "site yapabiliyorsam" lafı tamamen olayı bozuyor. ilk okul orta okul öğrencisi filansan tamam sorun değil :) biraz daha açık bir şekilde 10 cümleden az olmayacak şekilde derdini düzgün cümleler kurarak anlatırsan yardımcı olmaya çalışacak arkadaşlar olacaktır.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

burak_49
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 14/06/2006 :  18:48:48  Bilgileri Göster  burak_49'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya shadowwalker ben sana bir konu hakkında danışmak ve bilgi almak istiyorum abi oyun yapma ile ilgili bana birkaaç şey yazmak istersen memnun olurum
NOT: EYER C/C++ PROGRAMININ İNDİRİLDİĞİ ADRESİ BİLİYOSAN BANA GÖNDERİRMİSİN?

ada
Sayfanın En Üstüne Git

burak_49
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 14/06/2006 :  18:50:21  Bilgileri Göster  burak_49'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ABİ EYER MSN İSTERSEN VEREYİM efe_49@msn.com
EĞER CEVAP YAZARSAN MEMNUN OLURUM

ada
Sayfanın En Üstüne Git

burak_49
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 14/06/2006 :  18:52:20  Bilgileri Göster  burak_49'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eyer beni eklersen
bana bi şekilde bildir ama mail atma

ada
Sayfanın En Üstüne Git

Y@M@K@S
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 14/06/2006 :  18:58:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eyer değil eğer
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa