AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 game maker de oyunyapmak için 2 kişiyeihtiyacımvar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 17/06/2006 :  10:10:18  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar game makerde oyunyapıcam adı zombi savaşı isteyen ikikişi katılabilir isterseniz 4-5 de olur ama gereksiz olur isteyenler oyunuma katılabilir oyunumda biz zombiyiz arkaplan muziği olarak doom un muzigini şeçtim robot düşmanlarımızvar onları öldürerek öyle gidiyor daha deyişiklik yapacam kan felan neyse isteyen katılsın 2-3 kişi

ceza,sago,sahtiyan,sansar,ayben,kolera ve rap

beşiktaş jk
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 17/06/2006 :  16:54:00  Bilgileri Göster  beşiktaş jk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
msn im speedy-yusuf@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 17/06/2006 :  16:55:05  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hyr o benim msn im

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/06/2006 :  23:21:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Niye IP numaralarınız aynı ve bu muhabbet nedir?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 18/06/2006 :  12:08:12  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o benim ıp adresimi yayınlıyo onunki sertaccc_bjk@hotmail.com ve yardımlarınızı bekliyorum
Sayfanın En Üstüne Git

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 18/06/2006 :  12:10:11  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nerden bildigimi sorarsanız orda küçük msn adamda yazıyo ve yardımlarınızı bekliyorum..

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000