siteye uzun süredir ya girmiyor yada giremiyordum geçenlerde server ın bakım çalışmasında olduğunu bildiren yazıyı okudum şuan ki son durum nedir sunucular tamamiyle düzeldimi yoksa tekrar aynı problemlerle karşılaşılabilirmi ? inşallah sunuculardaki problemler giderilmiştir çünki şuan bu forumu ne kadar özlediğimi farkettim foruma girmek artık benim ihtiyaçlarımdan biri durumunda eğer sorun giderilemediyse kullanıcıların yapabileceği bir şey varsa lütfen belirtin ben şahsım adına size belki destek olur diye bannerlarınıza tıklıyorum diğer arkadaşlarında eğer bir faydası olacaksa tıklamalarını öneriyorum
cevap verdiğin için teşekkürler reklamınızı yapmaya çalışırız elbette tabi bu belli bir süre devam edecektir ondan sonra iş size düşüyor vede ... (acaba burada ne yazacaktım ! ) inşallah hiç bir sorun la karşılaşmazsınız başarılar
yeni serverınız hayırlı olsun ben bu sitenin cok daha gelisip herkes tarafından tanınacagını iddia ediyorum bu sizin de dediginiz gibi hem size hem de bize baglı kolay gelsin bir daha bu tip problemlerle karşılaşmayacak olmamızı duymak cok güzel
Bence bu server ın üzerinde çok uğraşıldı gibi geliyor umarım bir sorunla karşılaşmazsınız bizlerde elbette bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışırız bu site bize lazım uğraşmazmıyız hiç :))
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...