AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Server problemi ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 30/10/2003 :  22:25:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
siteye uzun süredir ya girmiyor yada giremiyordum geçenlerde server ın bakım çalışmasında olduğunu bildiren yazıyı okudum şuan ki son durum nedir sunucular tamamiyle düzeldimi yoksa tekrar aynı problemlerle karşılaşılabilirmi ?
inşallah sunuculardaki problemler giderilmiştir çünki şuan bu forumu ne kadar özlediğimi farkettim foruma girmek artık benim ihtiyaçlarımdan biri durumunda
eğer sorun giderilemediyse kullanıcıların yapabileceği bir şey varsa lütfen belirtin ben şahsım adına size belki destek olur diye bannerlarınıza tıklıyorum diğer arkadaşlarında eğer bir faydası olacaksa tıklamalarını öneriyorum

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 30/10/2003 :  23:23:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cevap verdiğin için teşekkürler reklamınızı yapmaya çalışırız elbette tabi bu belli bir süre devam edecektir ondan sonra iş size düşüyor
vede ... (acaba burada ne yazacaktım ! )
inşallah hiç bir sorun la karşılaşmazsınız
başarılar
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 31/10/2003 :  14:45:28  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok yaw bu siteye bişey olmaz ben bile pek oyun oynamadığım halde her gün girdiğime göre :))

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 31/10/2003 :  15:20:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni serverınız hayırlı olsun ben bu sitenin cok daha gelisip herkes tarafından tanınacagını iddia ediyorum bu sizin de dediginiz gibi hem size hem de bize baglı kolay gelsin bir daha bu tip problemlerle karşılaşmayacak olmamızı duymak cok güzel

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 31/10/2003 :  17:12:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu server ın üzerinde çok uğraşıldı gibi geliyor umarım bir sorunla karşılaşmazsınız bizlerde elbette bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışırız bu site bize lazım uğraşmazmıyız hiç :))

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

murcey
Seçkin Üye

Turkey
İleti 470

İletim - 31/10/2003 :  22:04:48  Bilgileri Göster  murcey için bir ICQ İletisi Gönder  murcey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Elimizden geleni ardımıza koymayacağımızı bildiririz. Hayırlı olsun.

"Üç Silahşörler ölmez, Vatan bölünmez"

Oyunsuz hayat balkonsuz eve benzer.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000