AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yeni bölüm - konu dışı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 08/10/2003 :  01:24:59  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya aslında bu konuda konuşmayacam demiştim ama yinede kendimi tutamayarak böyle bir öneride bulunuyorum bir daha yaparsam gelin ellerimi filan bağlayın. neyse geçen gün yatıyorken birden aklıma bir fikir geldi. dedim oyun sitesinde söyle bir bölüm açılsa. bu bölüm diğer bölümlerde konuşamadığımız aklımıza gelen geyik vesaire ne varsa konuşabileceğimiz bir forum olsun. ve bu forum için özel kurallar olsun. en önemli değişiklik bu foruma atılan mesajların mesaj hanesine yazılmaması. böylece gereksiz mesaj yazmayın uyarılarının filan yapılmasıda gerekmeyecektir çünkü buraya mesaj atan arkadaşlar mesaj sayılarının artmayacağını bilecekler. bunu forumun başında bir sticky ile yapıştırılmış konu dışı kuralları kısmı ile anlatabiliriz. hatta işi abartıp buraya yöneticilerin girmesini yasaklayabiliriz , tamam çok abarttım bu son kısmı ciddiye almayın. . böylece forumun daha hareketleneceği kanısındayım...

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/10/2003 :  18:20:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kulağa hoş geliyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 10/10/2003 :  18:30:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hımmmmmm genel tartışmalar konu dışınıda kapsıyor bildiğim kadarıyla
Sayfanın En Üstüne Git

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 10/10/2003 :  18:36:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok iyi olur öyle bir yer olsa nefis muhabbet olur
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 10/10/2003 :  23:08:20  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de genel tartışmalar da yapılabilir konu dışılar. Zaten Genel çoğu şeyi kapsıyor.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 10/10/2003 :  23:28:10  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar oradaki asıl yeniliğin bu odaya pekte fazla yönetici etkisinin olmaması aynı zamanda karizma kazanmak için bol bol mesaj yazan üyelerin böyle bir durumu -buraya atılan mesajlar mesaj hanesine yazılmayacağından- burada gerçekleştiremeyecek olması. hemde bu bölümde aklınıza gelen herhangi bir şeyi yazabileceksiniz. yani boş mesaj atmak filan serbest olacak. forum içinde ayrıca bir forum olacak yani... kendine has kuralları olacak. bunları tabii yine yöneticiler belirleyecek ancak normal forum kurallarından çok daha esnek olacak (umut işte)... genel tartışmalar böyle bir ortamı karşılayamaz. forum kurallarını bir daha okuyun bence. daha bir daha konuşmamam lazım bu konuda ama fikir attık onuda savunmak durumunda kalıyorum. neyse vesselam genel manada farklılıklar bunlar. halen genel tartışmaların bunu sağlayacağını düşünüyormusunuz?

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000