AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 İYİ BİR FİKİR!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 15/11/2003 :  10:21:48  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
BENCE SİTEMİZİN DAHA KAPSAMLI OLMASI İÇİN SİTEMİZE BİR MAİL HESABI YAPILABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/11/2003 :  15:15:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaan Abi, Net üzerinde bedava mail veren (mesela abc@oyunsitesi.gen.tr) siteler var. Bunlar ücret almıyor, karşılığında mynet'in yaptığı gibi mail'in sonuna reklam ekliyorlar. Ama bu sayede site ismi ile mail verilebiliyor. Tabii eksiklerini gediklerini bilemem. Biginize sunulur...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 15/11/2003 :  19:27:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o tür bedava olaylar yakışmaz çok eksiklikleri var vede snırılamaları öteki türlüsüde yazarlara veriliyor sonuçta hangi oyunsitesi kullanıcılara mail verebilirki kimde öyle büyük bir maddi güç varki ?
elbette kimsede yok !
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/11/2003 :  19:36:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hadi kullanıcılarımıza mail hesabı verdik diyelim. Ama kaç kişiye vereceğiz. Herkes ister bir süre sonra.
Ayrıca mail hesabı vermekle sitenin daha da kapsamlı olması arasında bir alaka göremedim ben.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/11/2003 :  22:55:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eheh, sadee bir fikir sundum. Bence mail olmadan da iyi bir sitemiz var.
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 17/11/2003 :  07:39:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler daha önce kendi serverımız falan demişti kaan bu server dedicated server mı eğer öyleyse ben fazlaca anlamam ama bu işi yapan asplervar kaan asp yi yutmuş biri olarak bi el atsa hani bu sitenin reklamıda olur mail adresimiz bilmemne@oyunsitesi.gen.tr olunca bizimde bize özel mailimiz olur.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000