Kaan Abi, Net üzerinde bedava mail veren (mesela abc@oyunsitesi.gen.tr) siteler var. Bunlar ücret almıyor, karşılığında mynet'in yaptığı gibi mail'in sonuna reklam ekliyorlar. Ama bu sayede site ismi ile mail verilebiliyor. Tabii eksiklerini gediklerini bilemem. Biginize sunulur...
o tür bedava olaylar yakışmaz çok eksiklikleri var vede snırılamaları öteki türlüsüde yazarlara veriliyor sonuçta hangi oyunsitesi kullanıcılara mail verebilirki kimde öyle büyük bir maddi güç varki ? elbette kimsede yok !
Hadi kullanıcılarımıza mail hesabı verdik diyelim. Ama kaç kişiye vereceğiz. Herkes ister bir süre sonra. Ayrıca mail hesabı vermekle sitenin daha da kapsamlı olması arasında bir alaka göremedim ben.
beyler daha önce kendi serverımız falan demişti kaan bu server dedicated server mı eğer öyleyse ben fazlaca anlamam ama bu işi yapan asplervar kaan asp yi yutmuş biri olarak bi el atsa hani bu sitenin reklamıda olur mail adresimiz bilmemne@oyunsitesi.gen.tr olunca bizimde bize özel mailimiz olur.