Yaptigin ders e baktimda, sanirim oradaki hatalari bilmek istersin.
1- Alarm eklemissin hayalet objesine ama... Alarmlik birsey yok. Zaten alarm kurulmamis. 2- Alarm yaptigi tek sey ise "can_shoot" degiskenine 1 degeri vermekte ( ki eger kurulsaydi) ki gene bu oyunla alakasi yok. 3- Duvar la carpisinca hayalet geriye seksin demissin ki, hayalet hareket halinde olan bir nesne degil. Sen tusa bastiginda sadece baska bir koordinata isinlaniyor (teleport/move) bounce gereksiz... 4- Hareket etmeyen objeleri (duvar...) mutlaka "solid" olarak tanimlamaya calis. 5- Enter tusuna basinca duvarlar kalkiyor demissin ama valla birsey oldugu yok. Koda baktim, orada zaten Enter tusu tanimlanmamis bile.
Okudum "fazle onem vermedim" demissin de, o yaziyi okuyanlar senin ornegini inceleyecekler. Bence baskalarina ogretecek nitelikte ornek hazirliyorsan ince detaylarini dusunmen gerek.
Dedim ya onlar çook eski dersler ben oraya bakmadım bile acemiyken kopyala yapıştır dersleri onlar sileceğim tatilde kendi hazırladığım dersleri koyacağım.İşte o serialde ondan orda kaldı zaten oraya baksaydım serialide kaldırır dersleride değiştirirdim.
Tamam anladim o zaman. Daha senin oyunu indirme sansim olmadi. Ayni anda calistigimdan dolayi baya yavas gidiyorum. Bu arada "kesin degil" gibi yazmissin godfather turu oyun icin, bana en ilginc geleni o oldu. Birde devleti filan kattin mi isin icine, baya gercekci olur :)
hehe devlet değil sen al pacino yu oynarsın yaparsam.Ama neden kesin değil diğerlerini yaparsam daha çok oynarlarmış gibide geliyor sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.Ama benimde çok fazla işime gelmiyor.Cod ile başlayacağım.Not düştüm hatalar var derslerde haziranda yazacağım diye.Aslında sen dedin ya işte kaldır o yazıyı diye ben aslında ftp den attım o sayfayı ama değişmemiş nedenini anlamadım anca değiştirdim.Şimdide not lu olan sayfa çıkmıyor hayret.Somee den kaynaklanıyor bence sitesi bile bozuluyor bazen.Bu site biraz ağır galiba sayfalar zorla açılıyor bende bir sorun yok 512.0 Kpbs.Ben oyun üstüne oyun yapanlardan nefret ediyorum iki satır bir şey yazdım gerginlik çıkarma diyorlar.Ama haklı değilmiyim dreamwalker.Ben o oyunu didindim yaptım şimdide ona genişleme paketi yapıyorum içindeki bölümle biraz kolay oldu paketteki bölümlerin hepsi labirent olacak.Yani biraz zor :).İşte biz didinelim adam Men of War ın resimli ingilizce menüleri Türkçe yapıp ismini HEDEF:AMERİKA koysun ve buraya oyunu ben yaptım diyerek söylesin.İyi bari menüleri değiştirmeye üşenmemiş :D.
Mizahcimdanda cvp yok uyudu galiba :).Bütün yazdıklarımla toplamak istiyorum bir şey sonradan aklıma geliyor sonra açtır sayfayı açtırabilirsen :D.