AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türk Game Makers
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 01/06/2006 :  17:07:44  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Fikir hosta, birsey demeden gecemedim. Game makerin serial ini vermissin. Bedava surum yeni baslayan birinin nesine yetmiyor ki? Hani gidip yuzlerce, binlerce $ olan bir programda degil. Bir kac gece arkadaslarla kafeye gitmekten daha ucuz (15 Euro) . Kac gece gecirdin bu programin basinda?
Eger sadece kendin crackli olarak kullansaydin ayri konu. Parasi olmayinca ekmek calan adama laf soylenmez. Ama o adam gidip sehrin merkezine afis acarsa uzerinde "Rapci cocugun firinindan ekmek calmak isteyenler, anahtar paspasin altinda!" sanirim birsey dersin.
Eger o program isine yaradi ise, eglencen oldu ise, programciya bir iyilik yap kaldir o seriali sitenden, baskalarini tesvik etme kullanmaya.
Sayfanın En Üstüne Git

RapciCocuk
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/06/2006 :  17:34:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vallahi onu kaldıracaktım ben tereddüt altında kaldım forummu açsam sitemi derken bir ara (ama çook önce daha oyun yapımında acemiyken) onu koymuştum sorna bir ara forum açtım site yerine falan fişman ben sadece yeni yaptığım oyunu oyunlar bölümünbe koydum yani sadece o bölümle ilgilendim diğer bölümleri hiç görmedim bile.Ama hatırlattığın için teşekkür ederim geçrekten kaldıracaktım onu.

Ama secrets dekinin serial den tam sürüm olmadığını nerden biliyorsun?
Sayfanın En Üstüne Git

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 01/06/2006 :  19:59:34  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saten RapiCocuk Ben Programı da kullanmayı grafik yapmayıda biliom bende grup kurcam sitesi olucak
Sayfanın En Üstüne Git

RapciCocuk
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/06/2006 :  20:04:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaptığın oyun varsa bir tanesini görmem mümkün mü mizahcim?
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 01/06/2006 :  20:23:29  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Anlamadin demek istedigimi sanirim. Kendin kullaniyorsan lafim yokki. O senin bilecegin is :)
Sana ustteki yaziyi yazmamin sebebi, senin bu kodu acikca herkese dagitmandi. Kaldirmissin suanda baktimda, tesekkurler yazdiklarimi degerlendirdigin icin. Calismalarinda basarilar.

Duzenleme: ana sayfaya bakmisimda, kaldirmamissin daha, uyku sersemi ben onu game maker sayfasi sandim heh.. Neyse kaldircam demissin o yeter zaten
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000