|
Yazar |
Konu  |
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 01/06/2006 : 17:07:44
|
Fikir hosta, birsey demeden gecemedim. Game makerin serial ini vermissin. Bedava surum yeni baslayan birinin nesine yetmiyor ki? Hani gidip yuzlerce, binlerce $ olan bir programda degil. Bir kac gece arkadaslarla kafeye gitmekten daha ucuz (15 Euro) . Kac gece gecirdin bu programin basinda? Eger sadece kendin crackli olarak kullansaydin ayri konu. Parasi olmayinca ekmek calan adama laf soylenmez. Ama o adam gidip sehrin merkezine afis acarsa uzerinde "Rapci cocugun firinindan ekmek calmak isteyenler, anahtar paspasin altinda!" sanirim birsey dersin. Eger o program isine yaradi ise, eglencen oldu ise, programciya bir iyilik yap kaldir o seriali sitenden, baskalarini tesvik etme kullanmaya. |
 |
|
RapciCocuk
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/06/2006 : 17:34:13
|
vallahi onu kaldıracaktım ben tereddüt altında kaldım forummu açsam sitemi derken bir ara (ama çook önce daha oyun yapımında acemiyken) onu koymuştum sorna bir ara forum açtım site yerine falan fişman ben sadece yeni yaptığım oyunu oyunlar bölümünbe koydum yani sadece o bölümle ilgilendim diğer bölümleri hiç görmedim bile.Ama hatırlattığın için teşekkür ederim geçrekten kaldıracaktım onu.
Ama secrets dekinin serial den tam sürüm olmadığını nerden biliyorsun?  |
 |
|
mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94 |
İletim - 01/06/2006 : 19:59:34
|
saten RapiCocuk Ben Programı da kullanmayı grafik yapmayıda biliom bende grup kurcam sitesi olucak |
 |
|
RapciCocuk
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/06/2006 : 20:04:48
|
yaptığın oyun varsa bir tanesini görmem mümkün mü mizahcim? |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 01/06/2006 : 20:23:29
|
Anlamadin demek istedigimi sanirim. Kendin kullaniyorsan lafim yokki. O senin bilecegin is :) Sana ustteki yaziyi yazmamin sebebi, senin bu kodu acikca herkese dagitmandi. Kaldirmissin suanda baktimda, tesekkurler yazdiklarimi degerlendirdigin icin. Calismalarinda basarilar.
Duzenleme: ana sayfaya bakmisimda, kaldirmamissin daha, uyku sersemi ben onu game maker sayfasi sandim heh.. Neyse kaldircam demissin o yeter zaten |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|