AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türk Game Makers
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

RapciCocuk
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/05/2006 :  23:07:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam siteye yeni oldum.Game maker konusunda ileri düzeydeyim.Biz oyun yapan iki kişilik grubuz.Arkadaşım grafiker ben ise programcıyım.

http://www.turkgamemakers.tr.cx

Bu da sitemiz.İçinde yaptığım ilk HAYALET adlı oyun var.Bu oyun düşünce/bulmaca oyunu.Sitede game maker dersleri bulabilirsiniz.Game maker ile ilgili sorunlarınızı çözmek,sorularınızı cevaplamak,merak ettiklerinizi söylemek,tartışmak amacı ilede forumumuz var.Orada Game maker ile ilgili istediğiniz herşeyi sorun üye olmak ücretsizdir.Size elimden geldiğince yardım edeceğim.Ve aklımdaki ilerdeki projeler aynı oyunum için bir genişleme paketi üzerinde çalışıyorum.Sonraki projem Galaksiler Savaşı,Call of Duty 2D,GodFather 2D.Yakında patlama yaşanacak.Şimdilik forumda tartışıp sorunlarınızı çözebiliriz.Ben oyunlarımla ilgili her yaptığımı duyuracağım zaten.Bize katılmak isteyen gelsin.Ama Game Maker ile ilgili Orta Düzeydede olsa bilgili olmanız lazım.Zaten bizimle iki hafta çalışın beraber büyürüz.Birlikten kuvvet doğar unutmayın.Şimdilik iki kişiyiz bilmem belli olmaz yakında belki 20 oluruz.Bence şimdiki bulmaca oyunum sizi tırmalatabilir pc başında.Burada game maker ile ilgili sorunu olanları görüyorum hepsini foruma bekliyorum. .

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/06/2006 :  02:16:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar vallahi buda tutmaz gibi..sizin yaptığınız tarz oyunları adamlar peynir ekmek gibi yapıyorlar zaten..
Sayfanın En Üstüne Git

RapciCocuk
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/06/2006 :  07:54:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bir bildiğimiz var değil mi
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/06/2006 :  13:55:30  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş beni öğrenci olarak alır mısınız?
Sayfanın En Üstüne Git

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 01/06/2006 :  16:03:01  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
RapciCocuk bende sizin grubunuza katılabilirmiyim bende iyi grafikçiyim 2 tane grafikçi olsa olurmu ?
Sayfanın En Üstüne Git

RapciCocuk
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/06/2006 :  16:29:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mizahcim üzgünüm grafiker değilde kendini progamcılığa yönlendir.Bana programcı lazım.Öğrenci lazım değil.Öğrenci olarak gruba katılamazsınız.Ama derseniz bana game maker'da yardımcı olun.İlk önce siz araştırın nasıl oyun yapılır falan.Anlamadığınız,yapamadığınız,takıldığınız yerlerde gelin bana sorun.Forum her zaman açıktır.Ama unutmayın biz iki mesaj yazıpta uyuyan forumlardan değiliz.kuva- milliye sen araştırma yap kötüde olsa nolursa olsun kendi yapabildiğin derece bir oyun yap.Sonra gel bize ver.İlk önce her zaman kendin araştır.O zaman sana yardım edeceğim tamammı.Sen araştır konu falan önemli değil küçük basit bir oyun olabilir.Bende öyle başlaştım.Gruba Yeni başlayanları değilde orta düzeydekileri alıyoruz.Ama orta düzeyde biliyorum diyorsan gelebilirsin.Ve birde yeni duyuru; aramıza bir programcı daha katılacak ama kısa bir süreliğine.Şu anda tek programcı benim.Grafik konusundan önemli aslında ama grafiker çok lazım değil açıkçası bir tane var.O yapamazsa bizde yapıyoruz.Ve oyun yaparken script yazmanıza gerek yok bazıları ondan korkupta yapmıyorlar oyun güleceğim geliyo .Hay allahım ya!Aslında bizim amacımız 2D de olsa insanlara zevk aldırmak ve oyun yapma duygusunu tadmak.Aklımızdaki projeler bittikten sonra eski atari oyunlarını inceleyeceğiz ve belki onları yapacağız.Emin olun bir çok kişiyi oynadıklarından vazgeçiriceğiz .FPS neymiş ya.Millet mac lerde balon patlatmaca oynuyo deli gibi.Adam kendi diyo fps oynayacağına ateşli silahlı böyle 2d oyna daha zevkli.İşte budur.Gerçeğe gelin.Diyorum keşke hep 2D olsaydı.Aklımızda projeleri size sıralıyorum herkes öğrensin ama lütfen foruma ya da maile bunlarla ilgili soru patlaması yapmayın ben gerekli duyuruları yapacağım.Bir kaç foruma yazdım ne zaman çıkacak o olacakmı falan gibi bir sürü salak saçma sorular geldi mailime böyle şeyleri hiç sevmem.İlk önce bir uzay oyunu yapmak istiyoruz.(Galactic civilizations gibi,süper oyun)

1- Galaksiler Savaşı

Ve bundan sonraki projemiz Call of Duty 2D olacak.Call of Dutyden sevdiğim bölümleri koyacağım oyuna.

2- Call of Duty 2D

God father kesin olmamakla birlikte yapabilirizde.Çünkü 3'üncü prjeyi gta vice gibi bir hayat simulasyonu yapmak istiyoruz.

3-Son ve herşeyi patlatacak bir oyun Gta gibi bir hayat simulasyonu oyun yapmak istiyoruz.evet bu çok uzun sürecek.Kodlama olsun grafik olsun sesler olsun.Seslerle ilgilenen çıkarsa.Ama şimdi değil sonra lazım olacak.Bu son ve patlayan oyunumuz olacak.Onları oynadığınızda belki 2D den vazgeçmezsiniz.Tabi bu hayat simulasyonu içinde senaryo lazım onu sorna düşüneceğiz cod2D'den sonra başlarız belki senaryoyu yazmaya.Galaksiler savaşına başlamak için arkadaşımı bekliyorum kendisi ve bilgisayarı gelecek.Birinci oyun gecikecek biraz.O gelince hemen galaksiler savaşını bitirip diğerlerine geçeceğiz.Şu kısa aradada forumda tartışıp game maker ile ilgili sorularınızı cevaplayıp, sorunlarınızı çözebiliriz.Öğrencileri,Bir şeyler yapmaya başlayıp soruları olanlarıforuma bekliyoruz.Sorunuz en kısa 1 günde cevabını alır.En çok 2 gün.Söyleyeceklerim bu kadar.Oyun yapmaya başlayanlara, gerçekten benim gibi bu yola koyulanlara başarılar...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000