|
Yazar |
Konu  |
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 07/11/2003 : 19:30:07
|
ömer sinan kardeşim adamların hpsini yüksek tutmak istiyorsan level atladığın zaman oyunu kaydet. mesela ilk levelde 15 hp'si olan bir karakterin ikinci leveldede yaklaşık o kadar hp alabilmesi lazım. mesela 4 canmı arttı? o zaman geri loadlayıp daha yüksek bir zar gelmesini bekleyebilirsin. ama sonra oyundan sıkılınca bana küfretme. neredeyse oynadığın kadar level atlama ekranına takılıyorsun çünkü. tüh 13 can oldu banane ben 15 istiyom diye diye yüzlerce kez load etmek durumunda kalabiliyorsun zaman zaman. tabii hp'nin yüksek olması için aynı zamanda consultation'un yüksek olması gerektiğini biliyorsundur sanırım ;) |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457 |
İletim - 07/11/2003 : 20:47:40
|
Eee o zamanda oyun biraz garip olur yaa. Sen en iyisi en başta düzgün zarları bul ona göre oyna. Sakat böyle load-save olayı. Helede oyun yavaş çalışıyorsa sürünürsün vallaha :D |
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D |
 |
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 07/11/2003 : 21:44:31
|
Arkadaşlar zarlar, FRP oyunun tadı tuzudur. Atabileceğin en yüksek zarı attığında yaşadığın sevinç, kritik bir anda atılan 1 ile yaşanan hüzünlü gülümseme ile dengelenir. Bırakın olduğu gibi gitsin.
Ama "Bana ne kardeşim. Yüksek HP istiyorum, O KADAR!" diyor, tavrını koyuyursan, sana karakterlerinin Constitution'larını yüksek (En az 14) tutmanı öneririm. Böylece level başı en az 3 hp alırsın. Bir de Toughness Feat'ini alırsan, ki bu Feat HP'ne +3 ekliyor, "Canlı Duvar" terimini gerçekleştirebilirsin. Yine de 20'şer 20'şer damage veren Ogre'ciklere dikkat et. |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 07/11/2003 : 22:57:00
|
walla abi adam illada canım yüksek olacak demiş bende yapabileceğini söyledim hatta bunun oyunu öldürdüğünüde söyledim daha ne edem? ama şu varki ben özellikle figtherlarıma üç beş can gelince bunu uyguladım. zaten bugdan dolayı paso ıskalıyolar bari duvar olarak işe yarasınlar diye yani ;) maksimum onbeş can gelebilen bir karaktere 10 hp'ye fitim. ama abi oyunun zarlarında hata var. gerektiğinden çok daha fazla sayıda bir atıyor. sadece bunu çevirmeye dayalı bir yöntem. doğru dürüst oynanabiliyo olsa dükkan sizin. ne yapak abi bug dükkanı seç beğen al. bu kadar tepki neden gösterdiniz anlayamadım yane? bide whiteraistlin hocam toughness sadece bir defaya mahsus 3 can vermiyo mu? eğer her level başı veriyosa şu yama çıkınca bütün karakterlere yazam hemen. zaten işe yarar feat bir elin parmaklarını geçmez. |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 08/11/2003 : 07:46:46
|
Feat'i her aldığında +3 hp veriyor. Ama Rage yapan 1.level bir barbarın hp'ini 21 civarına yükselteceğinden işe yarayabilir.
Forgotten Realms Setting'inde Mind over Body diye bir Feat vardı. 1.level'da hp'ine Constitution bonusun yerine Intelligence Bonus'unu eklemeni sağlıyordu. O feat'ten koysalarmış iyi olurmuş... |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|