AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 the temple of elemental evil
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 8

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 06/11/2003 :  14:53:27  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa restler şehir dışıdna yaplınca bir bug yüzünden yaratıkalr sarıyor etrafınızı. Hp full olması için mutlaka en az 8 saat uyumalısınız. Sen oyun hangi modda oynadın white bilmem ama birde Iron Man modunda gör :D Her savaşa gitmeden önce yanınzıda mutlaka iksir bulundurun. Hplerinizi çok az tutmayın.(en az 12 cons verin akrakterleri yaratırken.) ayrıca oyunda belli karakterler gerçekten çok güçlü hale getiriliyor.-bulunca yazarım o karakteri-Tek başına(zorlanarakda olsa)mekanı dağıtan bir ifghter var istatistik oalrak bende. yazarım buraya. AMa oyunda amge mutlaka olmalı yanınızda. Clericler biirnci lvl da baya kasıyor ama gelişmeleri lazım. Ayrıca adamlar güçlü vursalar bile geneld Miss olayı çok sık oluyor. Eğer yıldızşeklindeki ufak kutuya savaş sırasında basarsaız neden ıskaldığınız öğprenirsiniz. zarları görürsünüz. biraz taktik ile 1.lvl bir grup 3.lvl bir adamı alabilior bu arada(senin banditlerde ben hiç zorlanmadım bu arada. Mage fighter dengesini iyi ayarlamalısın :))

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 06/11/2003 :  16:36:40  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İlginç...ben normal modda oynadım. Bandit'lerde niye o kadar kasıldım bilmiyorum, büyük bir ihtimalle kötü şanstandır. İki savaşçımı da kapının etrafına dizip Ready Action-Approach demiştim. Kapıdan teker teker çıkabildiklerinden gelene ikisi de vuruyorlardı...attack bonus'um +8'di, +5 Dexterity'den (Weapon Finesse), +1 Weapon Focus'tan, +2 de base attack bonus'tan. Buna rağmen istisnasız HER saldırılarını ıskaladılar.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 07/11/2003 :  11:58:50  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Str -- as high as you can get it
Dex -- at least 14
Int -- at least 13
Human
Weapon: Glaive
Armor: Best you can get

Ftr1: Power Attack, Cleave, Combat Reflexes
Ftr2: Combat Expertise
Ftr3: Weapon Focus: Glaive
Ftr4: Weapon Specialization, Glaive
Ftr6: Improved Trip, Dodge
Ftr8: Mobility
Ftr9: Spring Attack
Ftr10: Whirlwind Attack

Have your wizard craft a +2 keen glaive.

With a 24 Str (18 start plus +6 gloves) your attack bonus at 10th level is +20 to hit, damage 1d10+14/19-20x3. If you want, you can boost your AC by 5, Power Attack for 5, and still have +10 to hit, and do 1d10+24/19-20x3 (a whopping 102 points of damage on a max crit, or 112 with a max Power Attack crit). Trip attacks and Attacks of Opportunity are your bread-and-butter with 10' reach -- you get all the cool combat features of the spiked chain without spending the Exotic Weapon feat. With Spring Attack, you attack giants with impunity, and can clear entire fields of monsters with Whirlwind Attack.
Bu karakter kendi başına ortamı duman edebilir. Ama düşmanları daha çabuk ve kolay öldürmek istersen yanına bire büyücü ekle(takıl kafana göre)hem exp sorunu çekmezsin hemde güçlü bi grubun olur. Eğer savaşlarda zorlanırsan yanına Elmo yada başka bir savaşçı alabilirsin(haa büyücü yaratmak yerine npcde alabilirsin ama düzgün mage npc görmedim ben daha pek)
Karakter bu. Dene bu oayı bir çok kişi çok rahat oynadıklarından bahsediyor. Bu arada oyunda bir bug var. Bazen kapı kenarında yada kapı aralaığında duran adamalra yaptığın her saldırı ıskalıyor. Sürekli Miss oluyorsa adamalrını geri çek. Onlar sana doğru gelsinler. O zaman düzelmesi lazım.

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 07/11/2003 :  16:48:26  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam sağol, ben zaten geçtim orayı, bitirdim bir şey kalmadı koskoca kalede :)

Yine de tavsiye için teşekkürler.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/11/2003 :  19:16:21  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yani ben adamlarımın hp'sini yükseltemeyecek miyim?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000