AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 the temple of elemental evil
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 8

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 11/10/2003 :  21:14:32  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bide kendi sitesinden 3.5 kurallarını indirip oku derim oyunu anlamana daha çok yadımcı olacaktır. gerçi genelde ileri düzey karakterleri ilgilendiren özellik değişimleri filan mevcut. zaten biliyorsan o zaman başka tabii..

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/11/2003 :  19:25:06  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu oyun niye bu kadar zor.ben gurubuma fighter, barbarian, ranger ve paladin koydum gerçekten çok zorlanıyorum.birde adamlarımın hp'sini nasıl yükselteceğimi ulamadım.adamlarımın hp'si düşüyor illa iksir içirmem gerekiyor.başka türlü hp'yi nasıl doldurabilirim.rest yapıyorum adamlarımın hp'si hem dolmuyor hemde yanımda yaratıklarla başlıyorum nasıl olacak bu ya.canım çıktı 2 zombi ldürene kadar(hp yüzünden).

bu arada frp ile rpg'yi anladım çok sağolun.rpg daha güzelmiş frp karışık biraz.hem rpg'de aksiyon öğeleri daha fazla.dümdüz ilerleyim saldır.o kadar
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 05/11/2003 :  16:07:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu oynamadım ama temel prensip olarak grubunda cleric olmadan heal olayı baya bir kasar. Paladin bir parça clericlik yapabiliyor olsada grubunda bir cleric olması en büyük gerekliliklerden birisidir. Senin grubun ise daha çok savaşçı ağırlıklı bir grup olmuş. Bu olayı düzeltirsen daha rahat edersin.
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 05/11/2003 :  17:02:00  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Oyunu oynamadım ama temel prensip olarak grubunda cleric olmadan heal olayı baya bir kasar. Paladin bir parça clericlik yapabiliyor olsada grubunda bir cleric olması en büyük gerekliliklerden birisidir. Senin grubun ise daha çok savaşçı ağırlıklı bir grup olmuş. Bu olayı düzeltirsen daha rahat edersin.

...diye bekliyorsun değil mi? Hayır. Temple of Elemental Evil gerçekten zor, başından oyuncuyu soğutan bir oyun. Oyunun başında sizden bir "kaleyi" temizlemeniz isteniyor. Benim, hepsi 2.level olan bir Fighter'ım, bir Barbarian'ım, bir Cleric, bir Sorcerer ve bir Rogue'um vardı. Kalede bir kapıyı açtım ve 2.level bir Barbarian'la beraber yaklaşık 7 tane Bandit'in üstüme çullanması bir oldu. Barbarian'ımın 16 hp'i vardı, Fighter'ımın 14. Aşırı zor bir savaştan sonra Bandit'leri öldürdüm, ama iki savaşçı gücüm de gitmişti. Barbarian düşman, her vuruşta 16 damage veriyordu çünkü!

Neyse, dedim, iyi ki Raise Dead var. Şehire geri döndüm. "750 gp'im var...yeter de artar." diyordum. Cleric benden adam başına 1000 go isteyince olarak özetlenebilicek ifadelerle şehirden çıktım. Kaleye geri girdim, diğer odaya geçtim, ve bir Ogre vardı orada! Benim grubum 3.level'ken karşıma Zorluk Seviyesi 4 olan bir yaratık çıkıyor ve bu yaratık her vuruşta en az 20 damage veriyor. YUH! diyerek oyundan çıktım...

Bir Dungeon Master için eşsiz bir rehber bu oyun...neleri yapmamanız gerektiğini anlatıyor çünkü. Bu kadar hayalkırıklığına uğradığım tek oyun Pool of Radiance'tı.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/11/2003 :  10:28:06  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
celeric olmadan hp dolduramaz mıyım yani?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000