AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 the temple of elemental evil
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 8

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 09/10/2003 :  02:17:00  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bardla oynamadım ama senin için bir bard açıp baktım nasıl oluyomuş diye şimdi bard'ını seçip boşlukta sağ tıklayacaksın. oradan talk yazan yerin yanında bard songs diye bir kısım var orayı açıp istediğin şarkıyı seçecen. şarkılar perform yeteneğine göre belirleniyor o yüzden perform yeteneği sıfır olan bir bardda hiç şarkı olmayabilir belki. level atlayınca performa yüklen o vakit. bide not enough charges filan diyo oda level başı günde bir defa çalabiliyon şarkıyı. bide şarkı süresi için 10 rounds demiş ama deneme yapamadım çünkü savaş yapacak kimse yoktu . şehir içinde yaptım on roundu geçmiştir şarkı bitmedi ama bir combatta ne olur bilemem. belkide şarkı söylerken girdiğin bir savaşta herhangi bir hareketinden sonra 10 round şarkı devam ediyor olabilir. bir bakışta ancak bu kadar söyleyebiliyorum. bide şu familiar olayını çözebilen varmı? ne işe yarıyo bu hayvan? inventoryde yan gelmiş yatıyo ne dışarı çıkartabiliyom nede bir artısını görebiliyom. bir bilgisi olan yazsın lütfen. (gerçi oyunu official bir patch çıkıncaya kadar oynamayacam ama olsun öğrenelimde lazım olur elbet...)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 10/10/2003 :  22:41:03  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende oynamyacam.Yeni abrd açıcam .www.gamebanshee.com adresinde bir sürü bilgi buldum onları okuyorum patch çıkınca oyuna daha bilgili başlıcam(ikinci kez save dosyalarımı bozdu oyun.Yeni grup kurmuştum.Dİrek sinirlendim tabi:))Sende bak derim shadow gerçekten güzel.Gerçi oradada familiar bilgisi bulamaım ama

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 10/10/2003 :  22:42:33  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.gamebanshee.com/templeofelementalevil/spells.php
buradan gzebilirsin baya bir bilgi var.

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 10/10/2003 :  23:34:12  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
en azından familiar'ın verdiği artı özellikleri yazmışlar . gerçi ben manualinden çokta farklı birşey göremedim ama neyse...

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 11/10/2003 :  12:09:28  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Anaa.DOğru ya onun manuali vardı.Ben onu unuttum yaa.Ben sitede yazan her şeyi word dökümanı haline getirtim yavaş yavaş ookuyorum.HAzır başlamışken şu manualide okuyayım(unutmuşum ben onu yaa.Çok övüyorladı hem manuali)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000