AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 the temple of elemental evil
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 8

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 06/10/2003 :  20:48:15  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
walla wizard biraz abarttım galiba mesaj atma olayını oralarda ama ne yapim abi soru geliyo bende cevaplıyom yani . temple of elementalda'da official bi patch çıkar çıkmaz tamam oyun güllük gülistanlık deyip yazacam... şu haliyle oyunu bitirmrk oldukça zorlu. yinede dene yav ama özellikle temple'a gelince bol bol fazladan değişik slotlara save at. ne olur ne olmaz

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 07/10/2003 :  12:54:34  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet savelerle ilgili efsanelerri şimdide duymaya başladım:) valla ben temple'a bu hızla gidersem bir iki haftada gelirim herhalde(eheh)
Bak Avaris girmeyecem o konuya lütfen gaz vermeyin :) Ayrıca o konuda bir emsaj yazarsamda(hani dalgınlıkla)siliniz lütfen.Sona kötü oluyorum :)

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

Apis_mellifica
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 07/10/2003 :  22:37:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun Offical sayfasında bir adam forumda yazılan Bugların hepsini toplkayıp bir başlık halinde aktarmış. 100 den fazla.

omersinan sanırım senin Dungeon Siege yada Diablo 2 fln oynaman lazım... Enclave di adını yanlış hatırlamıyorsam birde o var (Ki bunlarda Hack&Slash oyunlar, bu tür oyunları arıyorsan?)

15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 08/10/2003 :  12:31:28  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Enclave cidden güzel bir oyundu ama.Özellikle Kötü tarfta Assasian iyi tarafta Druid favorim(Druid hayran olunmaycak gibi eğil zaten)Bu arada Enclave'de altta Help yazarsa mutlaka kaydedin oyunu.Bağıran kişiyi öldürürlerse geri yükleyin.Çünkü hem onları kurtardığınızda sizin oluyorlar hemde size ksıa yol açıyorlar(genelde)

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 08/10/2003 :  12:33:28  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Haa bu arada temple'ı Bardla oynayan varmı?Bu karakterin savaş şarkılarını bir türlü bulamadım ben.Müzik aleti ölece duruyor.Bir açıklayında birşeyler yapabileyim:) kaldık valla öyle:)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000