Ben forumdan,özelliklede Oyun Sitesi Forumu'ndan; Elime bir bardak sıcak çay yada kahve alarak monitör başına oturduğumda yarım saatliğinede olsa beni rahatlatan,güldüren,bilgilendiren,bilgilerimi paylaşmamı sağlayan çok güzel bir çay bahçesi olarak olarak görüyorum Yöneticilerden istek:Forumda gezerken kenara ufak bi okey tahtası açılmasını talep ediyoruz böylece forumdaki tartışma ve geyiklerimiz daha gerçekçi bir platforma taşınıcaktır
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
"Forum" kelimesinin göreceli düşünülmesi konusunu önceden de konuşmuştuk. İlginç gerçekten. Eğer başka bir amacı olsa ismi değişik olurdu... Fazla sıkı yönetim yapıp, sözlük manasındaki gibi tartışmak değil sadece ama geyik muhabbeti de sanılmamalı...
Turgay bak adisyon kabardı hala ödeme yok ortada olmuyor böyle ehii , neyse çaylar müesseseden
@CrAzY_IVAN hocam; Gel senle bi okey atalım kananırsam adisyonu sıfırlarsın..... CrAzY_IVAN:Olm Turgay düzgün oyna o taşıda ayağının altından çıkar masaya koy Turgay Atacan ayağa kalkar ve ikinci bir okey balyası tüm taşlarla kucağından dökülür CrAzY_IVAN:!?!? Turgay Atacan:Unutmuşum onları oradada sen o bıçakla napacan hocam? CrAzY_IVAN:Sen hiç hayatında nası adam kesiliyo gördün mü? Turgay Atacan:Hocam kaçtım ben eyvallah! CrAzY_IVAN:Dur ulen kaçma geeel!!!
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."