|
Yazar |
Konu  |
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 16/05/2006 : 15:56:45
|
Eyvallah CrAzY_IVAN hocam.İşte buradaki bu sıcaklık -samimi söylüyorum- hiçbir yerde yok.Çoğu forumda resmen yöneticiler karar alma mercii gibi duruyor anca kavga falan olursa konu kapama gibi faaliyetlerde bulunuyorlar burada ise en eskisinden en yenisine kadar herkes kardeş gibi Ne zaman gidiyoruz HıghVoltage hocam?  |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 16/05/2006 : 16:32:40
|
Vallahi onu CrAzY_IVAN hocama sormak lazım.Artık ne zaman müsaitse Rappier hocamın konusunu da biraz saptırdık galiba.Kızmasın sonra bize |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 16/05/2006 : 22:12:14
|
gerçek forumdan anladığım bir kenara da os deki forum genelde bu konuda olduğu gibi gidiyor. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 21/05/2006 : 00:52:45
|
İşte benim göstermek istediğimde buydu. Bizde daha forumun anlamını bile bilen yok. :( yazık valla. Forumu geyik ortamı olarak görüyoruz birde üzerine muhabbetler konudan konuya kayıyor.
Şimdi öncelikle forum (özellikle OS forum) sorunu olanlarla soruna cevabı olanların bir araya toplandığı bir ortamdır bana göre. Burada konu ister oyun gibi eğlence için yapılan bir uğraş olur isterse ticari ilişkileri ilgilendiren tarzda ciddi meselelerde olur. Ama sabit olan şey bilgi eksikliğini gidermektir. Yani forum kelimesi neredeyse yardımcı olmak ile eş anlamlıdır.
Burada ise forum kelimesi = geyik
Dilediğin şekilde muhabbet edeceksin kafana göre takılıp dilediğini söyleyebileceksin. İşte os foruma üye olan insanların büyük bir bölümünün düşündüğü şey bu. Tamam forumda geyikte olacak ama ASLİ GÖREV UNUTULMAYACAK. Daha önce birkaç kez daha söylediğim gibi burada asli görev yavaş yavaş unutuluyor ve ben bu duruma gerçekten çok üzülüyorum.
|
 |
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 21/05/2006 : 01:42:40
|
Türkiye'de internet kullanıcıları artıyor diye sevinirken,aslında kötü tarafından bakan yok.Bir internet kafeye girdiğinizde gördüğünüz;sadece oyun oynamayı bilen,aralarında en iyileri "crack" yapmayı öğrenmiş ve ona "kırak,cırak,kerek,kürek" gibi isimler takmış küçük çocuklardır genelde.Küçük yaştan itibaren yetişen çocuklara interneti araştırma aracı olarak benimsetmediğimiz ve bilgisayarı sadece oyuncakmış gibi gösterdiğimiz sürece bu bilinç yerleşmeyecektir.OyunSitesi'nin de içinde olduğu durum malesef kötüye gidecektir.Bu durum sadece OS forum için değil tüm internet için geçerli.Biz burada tartışırken,fikir yürütürken;bilinçsizler konuya bile bakmazlar ve amaçları belirsiz gereksiz ileti yarışına devam ederler.İnternet bilincini yerleştirmek biraz da olsa yöneticilerin,seçkin üyelerin ve bilinci yerinde üyelerin elinde,çalışmaya devam edersek en azından OS forumun durumu daha iyiye gidecektir.
Yeri gelmişken bir de öneri:forumun anasayfasına "forum"un ne demek olduğu hakkında kısa bir yazı,duyuru vb. yazılabilir...
Benim bildiğim kadarıyla forum; Kişisel ya da ispatlanmış fikir ve bilgilerin paylaşıldığı,üzerinde tartışıldığı;soruların ve yardım çağrılarının yanıtlandığı "samimi" ama "seviyeli" ortamdır.(Yaw şu resmiyeti fazla mı abartıyorum,tanım mıı felsefe mii belli diil ) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|