|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 14/05/2006 : 20:07:30
|
Herkesin kendine göre bir forum anlayışı var gibi geliyor bana. Bunuda nereden çıkarttın derseniz sadece kullanıcıların tavırlarına baktım diyebilirim. Hal böyle olunca ortak paydamız olan forumun anlamınıda hep beraber bulmamızın faydalı olacağını düşünüyorum. herkes forum kelimesinden ne anladığını yazabilirmi lütfen ?? |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/05/2006 : 20:19:28
|
bilgilerin paylaşılıp karşılaştırıldığı , en iyinin belirlendiği, yardımlaşma olan bir yer olması gerekirken bazen üyeler msn sanıyor ve anlamını değiştiriyor |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 14/05/2006 : 20:43:07
|
Anladığım, olması gereken aynı zamanda: isim, tarih (fo'rum) Latince 1 . Eski Romalılar zamanında, Roma'da ve diğer şehirlerde kamu işlerini konuşmak için halkın toplandığı alan. 2 . Toplu tartışma. 3 . Bazı sorunların görüşülerek karara bağlandığı genel toplantı. 4 . mecaz/Tartışma alanı: "Basın, uygar ulusların forumudur."
http://tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=forum
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 14/05/2006 : 21:11:19
|
Bilgi paylaşabildiğim, gülebildiğim ve zaman zaman geyik yapabildiğim mesajlaşma alanı... |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 14/05/2006 : 23:57:24
|
Karşıt veya kesişen doğruların tartışıldığı net bir doğru ortaya atmak yerine doğruların bireylerin kararına bırakıldığı ortam derim.Yani bir sonuca varmak şart değil,sonuç dinleyenlere bırakılıyor.Ayrıca paralel konular değil farklı düşüncelere tartışılır. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 15/05/2006 : 17:22:21
|
Kişilerin üzerinde konuşulmasını istediği konular oluşturdukları,oluşturulan konulara diğer kişilerin ilgileri ve bilgileri doğrultusunda katıldıkları,genel olarak bilgi paylaşımını hedefleyen,sanal ortamda oluşturulmuş bir buluşma noktası. |
... yine ağlar geriyor gümüş örümcekler, yine örümcekler için insanlar ölecekler ... Attilâ İLHAN |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|