Konuda tüm emeği geçen arkadaşları tebrik etmek istiyorum :) OS tarihinde ilk defa kategori kilitletmeyi başardınız :) İşte sizin seviyenizde bu kadar ve bu sözümden dileyen herkes alınabilir.
İsterseniz yalakalık deyin ama yönetici kardeşlerimin alınlarından KOCAMAN ÖPÜYORUM. Ne demişler tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Bu konuya her seferinde parmak bastım. futbol fanatizim değildir diye ama anlayan nerede ?? Şimdi nerede ve nasıl kapışacaksınız onu çok merak ediyorum.
Aslında daha fazla merak ettiğim birşey var.... hepinizin eline döner bıçaklarını verip bir stadyumda toparlasak ve tabiiki üzerinizde tuttuğunuz takımların formaları ACABA BU KADAR ACIMASIZ OLABİLİRMİYDİNİZ ???
Zaten hiçbir zaman anlamadım futbolun spor bölümünde işi ne ??? Bir kere futbol SPOR DEĞİL bir OYUN. Spor olsa kardeşliğide beraberinde getirmesi gerekirdi ama futbol sadece kavga getiriyor. Aynen yenilince elindeki oyuncağı karşısındakinin kafasına atmak gibi :) İşte siz busunuz....
Yine tekrarlıyorum yönetici arkadaşları tebrik ediyorum ve tutumlarını sonuna kadar destekliyorum.....
Böyle kapalı olması iyidir iyi. İnsanların, ne kadar saçma konulardan kavga ettiği gerçeğini düşünmesi için zaman tanınmalı. Sonuna kadar destekliyorum bu hareketi...
valla ben başında beri yönetici arkadaşlara spor bölümünü kaldıralım diyodum ve sonunda da klitlendi ve de iyi oldu. çünkü daha önce dediğim gibi spor bölümünde futbol ve basketten başka birşey konuşulmuyor.
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.