|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 15/05/2006 : 16:00:42
|
aralarında yakışıklılarda var.benim gibi :))) çok ukalayım dimi :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94 |
İletim - 17/05/2006 : 16:50:54
|
| Ben Kesinlikle Örnek Alınmaması Gereken Bi İnsanım Çünkü Herkez Bana Laf Edio Sarı Bok Die |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 17/05/2006 : 20:28:24
|
Bakın hele yakışıklı haa...Resimleri görelim beyler konuşmakla olmazzz:D...
Arkadaşın sorunu gelince kabilin cevabıyla benzer olacak benim cevaplar...
Artisin tekiyim kısmı aynen geçerli, eski okulumdaki kızlar çok sever beni yenileri de seviyor ama aşırı derecede değil(Yazık bana:)), cins cins yürürüm, gıcık olduğum çocuklara tip tip bakarım ve mümkünse omuz atıp olay çıkartmaya çalışırım:D, biyoloji öğretmenime gıcık olurum, sevdiğim kız başkasından hoşlandığı için yüzüne bakmamaya özen gösteririm, komik birisi sayılırım, genelde beni sever çoğu kişi, kısaca ortam adamı diyebiliriz, ayrıntılara dikkat ederim, diğer insanlardan elimde olmadan farklı olan bir kişiliğim, f1 hariç(Daha doğrusu karting) çoğu sporu doğru düzgün yapamam, kötü alışkanlık yok Allah'a şükür(bilgisayar hariç:))...
Ehh yeter bu kadar sanırım... |
 |
|
|
SadoStyle
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/05/2006 : 02:55:28
|
| Sosyal yaşamı 0 a ınmıs butun gun knıght onlıne adı verılen lnet bır oyunu olan devlete yasalara 1 gram güvenı kalmayan asabi duygusal.Butun kız arkadasları ve dostları tarafından teker teker terk edılen ufakken ne olcaksın dedıklerınde ogretmen olucam derken sımdıkı egıtım sıstemı ıcersınde kaybolan turkıye cumhurtıyetı vatandası olup bırazcık paranoyak bırısıyım :o gecenın saat kacı psıkolojım bu hala uyuyamıyorum!!! |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/05/2006 : 13:47:10
|
| Forum da kendimizi tanıtacak kadar evttt megolomanızzzzzz |
 |
|