AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Eviniz yoksa okuyun.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

zekibingol
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2006 :  18:28:45  Bilgileri Göster  zekibingol için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gecekonduda yaşayanlar, fakirler, dargelirliler, dullar, yetiler, kimsesizler, Şehit aileleri, Gaziler TBMM'nin sizlere Ulu Türk Milleti adına çıkardığı yasadan yararlanıp bir ev sahibi olmak istemez misiniz?
Yasaya göre hak sahibi iseniz sadece bir dilekçe vermeniz yeterlidir. Dilekçe örneği aşağıdaki adreste ve adı geçen Türk İşi Mortgate Kitabında ek olarak verilmektedir...Yaşasın Türkiye.

www.zekibingol.ajansi.com

zeki

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 20/05/2006 :  22:36:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya kardeşim sen OS bakanı fln mısın??:))
Sayfanın En Üstüne Git

zekibingol
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2006 :  22:38:48  Bilgileri Göster  zekibingol için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
os nedir

zeki
Sayfanın En Üstüne Git

hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332

İletim - 20/05/2006 :  22:49:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bizim evimiz yok kiracıyız ii olur

http://img201.imageshack.us/my.php?image=thebufferyu8.png
http://img299.imageshack.us/my.php?image=buffermk3.png
http://img71.imageshack.us/my.php?image=20071152177xd7.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 21/05/2006 :  01:45:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilmediğimiz, bu yüzden de kullanamadığımız haklarımız yüzünden birçok sorun yaşıyoruz. Bir gün biri çıkıp geliyor ve bu haklarımızın neler olduğunu söylüyor, bizi bilgilendiriyor. Hiçbir çıkar göz etmeksizin yapıyor. Ya da yazmış olduğu kitabının reklamını yapıyor. "Reklam yasak değil mi?" sorusu hemen belirmiştir mutlaka aklınızda. Ancak açık olmak gerekirse, bir kitabın reklamının yapılmasına engel olmaya da içim el vermiyor. Sonuçta hepimiz, izlediğimiz filmleri, okuduğumuz kitapları bu forumda rahatça konuşabiliyoruz. Bu da bir çeşit reklamdır, öyle değil mi?

Hak özgürlüklerimizle ilgili açılan birkaç konu başlığını okudum. Hak ve özgürlüklerimizi bilmekten bu kadar yoksun olmamıza rağmen, öğrenmek için de pek hevesli değiliz anlaşılan ki, açılan bu konulara, "Biz küçüğüz.", "Sen şu musun, bu musun?", tarzında cevaplar verilmiş. Hem de açılan konunun içeriğiyle ilgili hiçbir yorum yapılmadan. Hak ve özgürlüklerinizi öğrenmek ve ihtiyacınız olduğunda kullanmak istemiyorsanız eğer, bırakın başkaları öğrensin. Konunun kilitlenmesine neden olacak iletiler atmazsanız çok sevinirim.

Zeki Bey'e verdiği bilgiler için teşekkür ederim. Yazılarının devamı da şahsımı mutlu eder.

Tony_P@rker,"Ya kardeşim sen OS bakanı fln mısın?" cümlesini kurarken, zannediyorum ki hitap ettiğin şahsın bir yazar olduğunu, hadi onu da geçelim, yaşı gereği kendisine saygı gösterilmesi gerektiğini fark etmedin. Cümlelerimizin sonuna gülücük koymak bazen yeterli olmayabiliyor.

OS, Oyun Sitesi'nin kısaltmasıdır.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Naclugo
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  06:57:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merula abla yada KRANDOR bu konular çok güzel ama çoğumuzu aşıyor bence(%70)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000