|
| Yazar |
Konu  |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 22/05/2006 : 16:12:31
|
unutamadığım:ilk kız arkadaşımın beni terk etmesi unutamayacağım:kolumu asönsöre sıkıştırmam |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/05/2006 : 19:20:44
|
unutamadığım:Otobuste karşılaştığım kız.. unutamayacağım: O kızın iki saat suratıma bakıp benimle konuş dercesine bakması..ve benim angutluğum.. |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 22/05/2006 : 19:26:27
|
| Unutamadığım an son dakikaya 1 sayı önde girip 1 sayıyla kaybettiğimiz hentbol maçıydı.Ayrıca bu maç final maçıydı. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 22/05/2006 : 19:32:33
|
hehe mj yani hocam büyük salaklık etmişin :) yakaladın mı kaçırmayacan.şansını deneyecen ne olursa olsun :) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/05/2006 : 19:39:58
|
haklısın...ama o kzı bulacam..
|