|
Yazar |
Konu  |
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
|
zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 27/05/2006 : 20:49:22
|
Guzel olmus. 2 tane problem yakaladim gerci. Birincisi top tamanen durabiliyor oyuncuya carpinca geldigi aciya ve oyuncunun yuz sekline gore. Eger bilerek yaptiysan bunu, biraz degistirmen gerekicek, cunki ozellikten ziyade hata gibi duruyor, top oyuncunun icinden gecemedigi icin asilip kaliyor, oyuncu topun yolundan cekilirse top yoluna devam ediyor.. ikincisi ise, topu kutuya soktugunda, devamli olarak "Bravo" diye yazip duruyor topun her hareketinde (yaklasik 5-10 sefer toplamda) . Oyuncu topu kutuya soktugunda ya bolumu yeniden baslat, ya yeni bolum yada bir degiskenle (topkutuda=1) olayi kontrol et.
Bunlarin disinda gayet hos olmus, eline saglik. |
 |
|
zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76 |
İletim - 28/05/2006 : 00:05:25
|
bu hataları ben de yakaladım tabii ki.ancak topun bazen adama takılmasını görünce şöyl düşündüm "adam hem atıyo hemdentutarak atıyo bu da bance güzel" ama bravo kısmını akıl edemedim doğru. bu arada ben street racere baktım -polis kısmı- ama başka kodlar da olduğu için kafam karıştı bi zahmet bunu da örnek dosya yapsak yani adam oklarla yürüyce, düşman da onu takip edecek. bunu da top sektirme oyununa eklicem. |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 31/05/2006 : 01:09:56
|
Bu aksam bos vaktim olucak sanirim, o zaman gonderirim. |
 |
|
Konu  |