|
Yazar |
Konu  |
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 17/05/2006 : 13:04:27
|
destroy = yok et create = olustur
Yani sen kursunu yok diyorsun (yada hedefi), ever dogru. Ayni anda ise orada kan (yada organ parcalarini) create instance ile olusturman gerek. Deneme amacli bir kucuk yeni dosyada dene bu create instanceyi. Eger hala sorun varsa, yaz tekrar ornek veririm. Dikkat etmen konu ise, yeni olusturdugun objenin x ve y koordinatlari, olusturdugun objeye gore olacaktir. yani sen obj_dusman_asker dene dusman askerinin komut bolumunde girdi isen bunu koordinatlari 0,0 birakarak dene once, sonra ince ayarlari yaparsin. |
 |
|
Handsome_BoY
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/05/2006 : 16:38:55
|
ya ben bu oyunu çok merak ettim..!!  |
 |
|
zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76 |
İletim - 17/05/2006 : 18:20:50
|
Denedim, hepsini yaptım ama adamı öldürünce kanlar sol üst köşeede çıkıyor. Çok da kötü gözüküyor yani o ince ayarları şimdi mi yapcam? |
 |
|
Handsome_BoY
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/05/2006 : 22:28:25
|
ya walla çok merak ettim afacan352@msn.com beni ekle yollarsın orda oyunu..!! |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 18/05/2006 : 07:33:54
|
create instance dediginde "relative" i isaretlemen gerekiyordu tabi, ben soylemeyi unuttum sende denemedin demek :) Denemekten korkma ya, yeni bir dosya ac bu tur seyleri denemek icin, cogu olayi bende deneyerek ogreniyorum :)
http://home.earthlink.net/~john.depe/zipzip3.gm6
Yukaridaki linkte calisan bir ornek var. Daha degisik yollarla yapilabilir belkide, eger daha hizli guzel bir yol bulursan, paylas bizimle. Kanin olusturduldugu noktalar biraz rasgele olsun diyerek random(6) ekledim. Sanirim gerisinde sorun yoktur.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|