AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 game maker
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Bellerophon
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 12/05/2006 :  07:18:03  Bilgileri Göster  Bellerophon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
herşeyin başı mütevazi olmak kardeş. işin içine kibir, büyüklenme girdimi halkında hakkında gözünden düşersin. isterse en paşa yerde okusun. neyse...
Sayfanın En Üstüne Git

Handsome_BoY
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/05/2006 :  17:54:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya hocam kibiri felen nerden çıkardın sende ya.!Burda yaptığımız oyunları tartışıoz sen nedioyn ya ben kibirleniommu..??
Sayfanın En Üstüne Git

Bellerophon
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 13/05/2006 :  01:41:03  Bilgileri Göster  Bellerophon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Handsome_BoY sen aYDeDe nickli şahıssın bunu anladık...
evet senin yaptığın büyüklenmek, kibirlenmektir. insanlara sanki çok ilim sahibiymişsin gibi sinirli tavırlar sergileyip üstünlük taslıyorsun. bu seni aşağıların aşağısına düşürür. insanların gözünden düşersin 0 olursun...
şahsen bu tavrını sürdürdüğün sürece tek bir adım dahi ilerlemen mümkün değil. eğer ilim bilgi kemalat elde etmek istersen herhangi bir konuda, kendini asla ama asla üstün görmeyeceksin. bilakis diğerlerinden daha az bilgi sahibi olduğunu düşüneceksin. ancak bu şekilde onu öğrenebilir, deyimi yerindeyse profesörü olabilirsin...
ben ilk başlarda senin oyun yapma hevesinden sana birşeyler öğretmeyi düşünmüştüm. ama sonra senin bu tavrın fikrimi değiştirdi. sen ne demek istediğimi anla...
neyse kardeş. bildiğin gibi yap...
Sayfanın En Üstüne Git

Handsome_BoY
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/05/2006 :  07:44:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak bu forumda kavga etmeyelim gel msn e orda görüşelim senle görüşçez zaten
afacan352@msn.com
Sayfanın En Üstüne Git

Bellerophon
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 13/05/2006 :  13:11:24  Bilgileri Göster  Bellerophon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ne kavgası ya. sana güzelce nasihat ettim. dilediğini yapmakta serbestsin. sonuçlarına sen katlanırsın sonuçta...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000