Yaw arkadaşlar normal oyun yapmak zor. Acaba game maker bilen biri bna yardım edebilirmi. Galba orda yapmak kolaymış. Ama hazır kalıp önermesin yardım edecek arkadaş
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
şimdi kardeşim o o anlık bişidi. Ama dediimde doruluk payı war. Eer bişiler biliosan yardım edersen sewinirim
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
walla öle oluo heralde bilmiom ama bu forumdaki çoğu kişi bana karşı ..bunlardan biride gamer91 di sanıeım herneyse kalıplarda oynamak istiosan arkadaşım fileye bas open de ordan bi oyun seç ve ingilizcen varsa rahatlıkla yaparsın ama yoksa biraz zorlanabilirsin Umarım işine yaramıştır.. Saygılar..
Sen böyle devam edersen deil oyunsitesi.gen.tr bütün sanal alem sana karsı gelecektır...Neden kimse bana karşı gelmıor acaba arada bı tatsızlıklar yasıorum ama sana yazılan cevaplar neden bana yazılmıyor...Bide bu yonden bakmak lazım...Dediğim gibi sana basını onune eg ve dusun...