AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yönetici Alımı Yapılıyormu ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 21/04/2006 :  17:06:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
SøulfLy tarafından yazılan:

Ohoo.. Hocam onlara bakarsan o kadar ünlü haber sunucuları bile inanılmayacak derecede anlatım bozuklukları yapıyorlar.

Avaris'in verdiği örnek ile bu biraz farklı kulvarlarda denilebilir. Çünkü ikisi arasında işe verilen ciddiyet çok ters uçlarda. Bazı ukalalar dışında haber sunucuları işlerine önem verdiklerinden aralarda yaptıkları küçük sürçülisanları hoş görmek lazım. Lakin spor programlarında(izlemiyorum hiçbirini ama yine de adam akıllı yapan varsa meclis dışı olsun) izlenme kaygısından başka birşeye sahip olmadıkları için yapmacık kavgalar, sataşmalar, "şok görüntüler" gibi izlenmese de olacak içerikler sunmaktalar.
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/04/2006 :  10:17:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yasemin TAHMAZ Yardımcı Editör
bu kişiyi sitede hiç görmediğim için söylüyorum yardımcı editör olarak daha aktif bir yönetici alamaz mısınız? böylece siteye girdiğinde inceler ve siteye koyar zamanı olan biri hiç değilse son eklenen tarihini mayısa nisana taşır
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 23/04/2006 :  10:27:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ArcHAng3L tarafından yazılan:

Yasemin TAHMAZ Yardımcı Editör
bu kişiyi sitede hiç görmediğim için söylüyorum yardımcı editör olarak daha aktif bir yönetici alamaz mısınız? böylece siteye girdiğinde inceler ve siteye koyar zamanı olan biri hiç değilse son eklenen tarihini mayısa nisana taşır

ewt katılıyorum...ytahmaz 1 yıldızlı bildiğim tek yönetici...

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/04/2006 :  12:31:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Elbet bir nedeni vardır o noktaya getirilmiş ise. Sitenin kadrosu bkkazaz'ı ilgilendirir, bizi alakadar etmez, kaldı ki yöneticilerin ve editörlerin aktifliğini forumla sınırlı tutmayın. OyunSitesi sadece forumdan ibaret değil.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/04/2006 :  14:36:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kişilerin site içi aktifliği, forumdaki aktifliği ile paralel değil. Bunu karıştırmayın.

Yasemin'i işleri nedeniyle uzun süredir göremiyorum; ancak geçen sene siteyi güncellerken ve yazar alımında bayağı yardımcı olmuştu bize. Forumda 3 mesajının olması kıstas değil yani. Ek olarak, yazı ekleme yetkisi Kaan'da ve bizde var sadece. Başkalarının aktifliği de sitenin güncelliğini sağlayamıyor bu yüzden.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000